glad pleisterwerk

Stukadoren

Stukadoren kan op verschillende manieren. Wij leveren kwaliteit stucwerk voor de scherpste prijzen. Wilt u uw woning glad laten stukadoren? Of toch met structuur op de wanden zoals spachtelputz? Wij verzorgen al het stucwerk voor de laagste prijs!

latex muurverf

Verfspuitwerk

Verfspuitwerk aanbrengen, voor de wanden maar ook voor de plafonds! De Stuc-Gigant rekent de laagste prijzen en levert de beste kwaliteit voor spuitwerk met latexverf. Vraag gratis een online offerte aan en ontvang binnen 2 min de laagste prijs in u mailbox!

tv opnames

Marmerpleister

Stukadoor TV opnames van de Stuc-Gigant. Onze stukadoor mocht even zijn stucwerk kunsten laten zien bij het tv programma klussen en wonen. Met trots presenteerde hij het aangebrachte marmerpleister op het plafond.

marmerpleister plafond

Wanden en Plafond

Wanden en plafonds laten stucen? Of liever laten bewerken met een decoratief stukje stukadoorswerk? De Stuc-Gigant is de specialist in het aanbrengen van marmerpleister, betonlook, tadelakt, sierpleister, spackspuiten of spachtelputz. Al deze soorten stukwerk voor een betaalbare prijs bij uw online stukadoorsbedrijf.

trap

Glad Stucwerk

Glad stucwerk. Ook leveren wij voor glad stukwerk voor een voordelige prijs! Of het nu om dik stucwerk gaat of filmwerk (dun stucen). Wij zorgen voor een perfecte wandafwerking. Vraag geheel vrijblijvend een stukadoor offerte aan en ontvang de scherpste prijzen voor u stukwerk!

spachtelputz

Sierpleister

Sierpleister op uw wanden (spachtelputz) een tijdloze structuur met prachtige kleuren. De Stuc-Gigant heeft de scherpste prijzen voor het afwerken van uw wanden of plafonds. Als u toch een ander alternatief wenst welke goedkoper is, kies dan voor spackspuitwerk.

herstel grachten plafond

Lijsten en Ornamenten

Lijsten en ornamenten, wij plaatsen ze! Geheel op maat gemaakte kooflijsten, perklijsten of mooie plinten aan uw plafond.. Wij kunnen werkelijk alles. Onze stukadoors zijn de experts in het maken en aanbrengen van lijsten en ornamenten in verschillende prijs klasses.

betonlook

Betonlook en Microbeton

Plafond stucen of een prachtige betonlook aanbrengen? Ons staat niets in de weg! Het moderne stukadoren van tegenwoordig zoals betonlook of microbeton aanbrengen in de badkamer of keuken brengt grote voordelen met zich mee.

Plafond witten (rollen of spuiten?)

plafond wittenAls je uw plafond wil witten is het van het grootst belang dat u goed voorbereid bent zodat uw eindresultaat er dan ook perfect komt uit te zien. Het allereerste wat van cruciaal belang is dat je zoveel mogelijk van het plafond hebt gehaald zoals de lampen en dat je in de ruimte zelf heel veel ruimte creƫert en van cruciaal belang dat u de stroom afzet voor uw veiligheid.

Als u meubels in huis hebt die nogal lastig op te bergen zijn volstaat het om de meubelen af te dekken met een afdekfolie voor het plafond witten (ook spuiten is een optie en goedkoper!)

Plafond schoonmaken voor het schilderen

De volgende stap die u dient te ondergaan is uw plafond helemaal schoonmaken met een vochtige doek. Hiervan is het belangrijk dat u het water regelmatig ververst. Als je wat witkalk aan het plafond hebt verwijder je die ook het beste met een nat sopje en een doekje.

Als er nog een oud laagje verf op het plafond zit kun je deze het beste behandelen met wat ammonia en een doekje en daarna kun je de verf met een plamuurmesje verwijderen.
Het kan zijn dat u vieze vlekken op het plafond hebt, deze kun je het beste behandelen met een beetje renovatieverf, daarna kan u in alle gerustheid erover verven. Gaten dicht je het beste wat met gips en een plamuurmesje en wat muur vuller, het kan zijn dat u deze behandeling een 2 tot 3 keer moet uitvoeren voor krimpen te voorkomen.

Plafond witten met rol of spuit?

De randen dient u het beste met wat folie te bedekken en over het plafond kan u het beste met een vachtroller gaan zodat u minder last hebt van strepen. Gebruik een anti-spat roller zodat u ook niet onder de verf gaat zitten bij het plafond witten. Het belangrijkste hiervan is als u klaar bent om alles goed te controleren, voor zeker te zijn dat u niets bent vergeten. Wilt u de prijzen weten? Vraag ze gratis aan!