glad pleisterwerk

Stukadoren

Stukadoren kan op verschillende manieren. Wij leveren kwaliteit stucwerk voor de scherpste prijzen. Wilt u uw woning glad laten stukadoren? Of toch met structuur op de wanden zoals spachtelputz? Wij verzorgen al het stucwerk voor de laagste prijs!

latex muurverf

Verfspuitwerk

Verfspuitwerk aanbrengen, voor de wanden maar ook voor de plafonds! De Stuc-Gigant rekent de laagste prijzen en levert de beste kwaliteit voor spuitwerk met latexverf. Vraag gratis een online offerte aan en ontvang binnen 2 min de laagste prijs in u mailbox!

tv opnames

Marmerpleister

Stukadoor TV opnames van de Stuc-Gigant. Onze stukadoor mocht even zijn stucwerk kunsten laten zien bij het tv programma klussen en wonen. Met trots presenteerde hij het aangebrachte marmerpleister op het plafond.

marmerpleister plafond

Wanden en Plafond

Wanden en plafonds laten stucen? Of liever laten bewerken met een decoratief stukje stukadoorswerk? De Stuc-Gigant is de specialist in het aanbrengen van marmerpleister, betonlook, tadelakt, sierpleister, spackspuiten of spachtelputz. Al deze soorten stukwerk voor een betaalbare prijs bij uw online stukadoorsbedrijf.

trap

Glad Stucwerk

Glad stucwerk. Ook leveren wij voor glad stukwerk voor een voordelige prijs! Of het nu om dik stucwerk gaat of filmwerk (dun stucen). Wij zorgen voor een perfecte wandafwerking. Vraag geheel vrijblijvend een stukadoor offerte aan en ontvang de scherpste prijzen voor u stukwerk!

spachtelputz

Sierpleister

Sierpleister op uw wanden (spachtelputz) een tijdloze structuur met prachtige kleuren. De Stuc-Gigant heeft de scherpste prijzen voor het afwerken van uw wanden of plafonds. Als u toch een ander alternatief wenst welke goedkoper is, kies dan voor spackspuitwerk.

herstel grachten plafond

Lijsten en Ornamenten

Lijsten en ornamenten, wij plaatsen ze! Geheel op maat gemaakte kooflijsten, perklijsten of mooie plinten aan uw plafond.. Wij kunnen werkelijk alles. Onze stukadoors zijn de experts in het maken en aanbrengen van lijsten en ornamenten in verschillende prijs klasses.

betonlook

Betonlook en Microbeton

Plafond stucen of een prachtige betonlook aanbrengen? Ons staat niets in de weg! Het moderne stukadoren van tegenwoordig zoals betonlook of microbeton aanbrengen in de badkamer of keuken brengt grote voordelen met zich mee.

Prijzen stukadoorswerk

prijzen stucadoorswerkPrijzen van stukadoorswerk en verfspuitwerk of wel de te stucen prijs lopen uit een van 6 euro per m2 tot soms wel 25 euro per vierkante meter. De achtergrond van de verschillen in de kosten zijn dus substantieel en u als consument kent de achtergrond meestal niet van deze verschillende prijzen en of dit in relatie tot de kwaliteit staat welke hiervoor word geleverd.

De Stuc-Gigant staat voor een eerlijke prijs kwaliteit verhouding, zo leveren wij al pleisterwerk vanaf € 8,- per m2 (in bijv. in nieuwbouw woningen). Belangrijk is ook dat er geen verborgen kosten zijn welke achteraf worden berekend, de prijzen op onze offerte zijn all inclusief. Dus u weet meteen wat u in totaal betaald voor de prijzen van uw stukadoorswerk!

Stukadoor prijzen per m2 weten voor uw stukadoorswerk?

Vraag direct een gratis stukadoor offerte aan om erachter te komen wat ons lage stukadoor prijzen zijn, voor uw stukwerk van uw wanden en plafonds. Of neem contact met ons stukadoorsbedrijf.
Wij proberen altijd een goed kwaliteit te leveren en zorgen ervoor dat u nooit teveel betaald!

Spackspuitwerk en de prijzen

Uw stukadoorsbedrijf gebruikt hiervoor een machine, waardoor de vakman snel klaar is met het stuken van de oppervlakte. De prijs van het stuken met een spackspuit kost u €7 – €11 per vierkante meter. De prijzen stukadoorswerk middels een spackspuit zijn zoals u ziet zijn goedkoop te noemen.

Prijzen stuken plafonds

Dit soort stukadoorswerk gebeurt met een dunne laag gips. Na het stuken en het glad maken van de opervlakte, is het plafond overschilderbaar. Het schilderen wordt vergemakelijkt
De prijs van het stuken van uw plafond varieert van €10 tot €20 per vierkante meter.

Prijzen van sierpleister (spachtelputz)

Spachtelputz is een sierpleister. U kunt hierbij zelf bepalen of u een grove of fijne Spachtelputz wilt voor het stuken van uw oppervlakte. De stukadoor gebruikt hiervoor steeds verschillende korrelgroottes. Aangezien stukadoorsbedrijven deze vorm van stuken steeds meer hanteert kunnen zij de prijzen ook laag houden. U heeft hierdoor een sterk staaltje vakwerk voor een voordelige prijs.
De prijzen van Spachtelputz variëren van €14 – €18 per vierkante meter.

Saus klaar glad stukwerk prijzen per m2

Sausklaar stucwerk is een gladde afwerking van uw muren. Zeer geschikt om de muren te schilderen, nadat uw oppervlakte is gestukt door uw vakman.
Uw stukadoorsbedrijf verzorgt sausklaar stucwerk vanaf €8 tot €25 per vierkante meter.

Zoals u uit het bovenstaande begrijpt, is het stuken van u binnen- of buitenwerk het werk dat door een professioneel zal gedaan moet worden.Wanneer uw stukadoorswerkbedrijf lid is van het NOA geniet u 5 jaar garantie op uw werken. Een verzekering voor u, dat u kwaliteit en duurzaamheid wordt verschaft.

Vraag de prijzen voor u stucwerk gratis aan!