Nederlands goedkoopste stucadoorsbedrijf !

Prijzen stukadoorswerk

prijzen stukadoorswerkPrijzen van stukadoorswerk en verfspuitwerk of wel de te stucen prijs lopen uit een van 6 euro per m2 tot soms wel 25 euro per vierkante meter. De achtergrond van de verschillen in de kosten zijn dus substantieel en u als consument kent de achtergrond meestal niet van deze verschillende prijzen en of dit in relatie tot de kwaliteit staat welke hiervoor word geleverd.

Prijs en kwaliteit verhouding

De Stuc-Gigant staat voor een eerlijke prijs kwaliteit verhouding, zo leveren wij al pleisterwerk vanaf € 8,- per m2 (in bijv. in nieuwbouw woningen). Belangrijk is ook dat er geen verborgen kosten zijn welke achteraf worden berekend, de prijzen op onze offerte zijn all inclusief. Dus u weet meteen wat u in totaal betaald voor de prijzen van uw stukadoorswerk!

Stukadoor prijzen per m2 weten voor uw stukadoorswerk?

Vraag direct een gratis stukadoor offerte aan om erachter te komen wat ons lage stucadoor prijzen zijn, voor uw stukwerk van uw wanden en plafonds. Of neem contact met ons stukadoorsbedrijf.
Wij proberen altijd een goed kwaliteit te leveren en zorgen ervoor dat u nooit teveel betaald!

Spackspuitwerk en de prijzenspackspuitwerk prijzen

Uw stukadoorsbedrijf gebruikt hiervoor een machine, waardoor de vakman snel klaar is met het stuken van de oppervlakte. De prijs van het stuken met een spackspuit kost u €7 – €11 per vierkante meter. De prijzen stukadoorswerk middels het spackspuiten zijn zoals u ziet goedkoop te noemen.

Prijzen stukadoorswerk plafonds

Dit soort stukadoorswerk gebeurt met een dunne laag gips. Na het stuken en het glad maken van de oppervlakte, is het plafond overschilderbaar.Of kies voor het latexspuiten zonder banen of strepen!
De prijs van het stuken van uw plafond varieert van €10 tot €20 per vierkante meter.

Prijzen van sierpleister (spachtelputz)Spachtelputz

Spachtelputz is een sierpleister. U kunt hierbij zelf bepalen of u een grove of fijne Spachtelputz wilt voor het stuken van uw oppervlakte. De stukadoor gebruikt hiervoor steeds verschillende korrelgroottes.

Aangezien stukadoorsbedrijven deze vorm van stuken steeds meer hanteert kunnen zij de prijzen ook laag houden. U heeft hierdoor een sterk staaltje vakwerk voor een voordelige prijs.
De prijzen van Spachtelputz variëren van €14 – €18 per vierkante meter.

Saus klaar glad stukwerk prijzen per m2

Saus klaar stucwerk is een gladde afwerking van uw muren. Zeer geschikt om de muren te schilderen, nadat uw oppervlakte is gestuct door uw vakman.
Uw stukadoorsbedrijf verzorgt saus klaar stucwerk vanaf €8 tot €25 per vierkante meter.

Stuken binnen en buiten

Zoals u uit het bovenstaande begrijpt, is het stuken van u binnen- of buitenwerk het werk dat door een professioneel zal gedaan moet worden.Wanneer uw stucadoorsbedrijf lid is van het NOA geniet u 5 jaar garantie op uw werken. Een verzekering voor u, dat u kwaliteit en duurzaamheid wordt verschaft.

Erkende stukadoors daar kunt u op rekenen

Bent u toe aan een kleine verbouwing of wilt u misschien uw woning eens flink opknappen? Eindelijk dat balken plafond verwijderen en ook die muren van schoon metselwerk zijn enigszins gedateerd. Dan moet er wel heel wat georganiseerd worden.

Welke aannemer, stucadoorelektricien et cetera moet u inschakelen? Kan ik iedereen zodanig inplannen dat we niet al te lang in de rotzooi zitten? En natuurlijk moet u op zoek naar een goede stukadoor die de plafonds en muren piekfijn af kan werken. Natuurlijk zult u zelf moeten bepalen wat u straks met de muren en plafonds gaat doen. Die keuze is bepalend voor het werk dat de stukadoren moeten gaan leveren.

Vraag de prijzen voor u stucwerk gratis aan! en ontvang een offerte binnen 2 minuten!

Klik op de foto’s voor meer informatie over ons stucadoorsbedrijf.

Foto's

Foto’s

stucadoors

Stucadoors

spackspuiten

Spackspuiten

verf spuitwerk

Verfspuiten latex

Top