glad pleisterwerk

Stukadoren

Stukadoren kan op verschillende manieren. Wij leveren kwaliteit stucwerk voor de scherpste prijzen. Wilt u uw woning glad laten stukadoren? Of toch met structuur op de wanden zoals spachtelputz? Wij verzorgen al het stucwerk voor de laagste prijs!

latex muurverf

Verfspuitwerk

Verfspuitwerk aanbrengen, voor de wanden maar ook voor de plafonds! De Stuc-Gigant rekent de laagste prijzen en levert de beste kwaliteit voor spuitwerk met latexverf. Vraag gratis een online offerte aan en ontvang binnen 2 min de laagste prijs in u mailbox!

tv opnames

Marmerpleister

Stukadoor TV opnames van de Stuc-Gigant. Onze stukadoor mocht even zijn stucwerk kunsten laten zien bij het tv programma klussen en wonen. Met trots presenteerde hij het aangebrachte marmerpleister op het plafond.

marmerpleister plafond

Wanden en Plafond

Wanden en plafonds laten stucen? Of liever laten bewerken met een decoratief stukje stukadoorswerk? De Stuc-Gigant is de specialist in het aanbrengen van marmerpleister, betonlook, tadelakt, sierpleister, spackspuiten of spachtelputz. Al deze soorten stukwerk voor een betaalbare prijs bij uw online stukadoorsbedrijf.

trap

Glad Stucwerk

Glad stucwerk. Ook leveren wij voor glad stukwerk voor een voordelige prijs! Of het nu om dik stucwerk gaat of filmwerk (dun stucen). Wij zorgen voor een perfecte wandafwerking. Vraag geheel vrijblijvend een stukadoor offerte aan en ontvang de scherpste prijzen voor u stukwerk!

spachtelputz

Sierpleister

Sierpleister op uw wanden (spachtelputz) een tijdloze structuur met prachtige kleuren. De Stuc-Gigant heeft de scherpste prijzen voor het afwerken van uw wanden of plafonds. Als u toch een ander alternatief wenst welke goedkoper is, kies dan voor spackspuitwerk.

herstel grachten plafond

Lijsten en Ornamenten

Lijsten en ornamenten, wij plaatsen ze! Geheel op maat gemaakte kooflijsten, perklijsten of mooie plinten aan uw plafond.. Wij kunnen werkelijk alles. Onze stukadoors zijn de experts in het maken en aanbrengen van lijsten en ornamenten in verschillende prijs klasses.

betonlook

Betonlook en Microbeton

Plafond stucen of een prachtige betonlook aanbrengen? Ons staat niets in de weg! Het moderne stukadoren van tegenwoordig zoals betonlook of microbeton aanbrengen in de badkamer of keuken brengt grote voordelen met zich mee.

Sierpleister stucen

sierplijsterAl vele jaren is de Stuc-Gigant gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof gebonden sierpleister. Een ruim assortiment in een binnen of buiten kwaliteit kunnen wij aanbieden voor uw binnen- of buitenmuur. De ondergrond wordt voorbehandeld met een voor strijk middel in ieder des gewenste kleur.

Het voor strijk middel dringt diep in de poriën van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en de pleister. De ondergrond dient nagenoeg egaal te zijn, gaatjes moeten worden gedicht, goed droog, schoon, vrij van vet resten, vrij van stof, vrij van behang deeltjes etc.

Prijzen en kosten van sierpleister aanbrengen

Kleuren maken emoties los, bepalen de stemming, zetten de toon en zijn bovenal decoratief. Kleuren staan ergens voor, hebben een individualiteit en geven ruimte aan uw eigen ideeën. Sierpleister aanbrengen in een nieuwbouw woning die net is opgeleverd is niet zo verstandig. Spachtelputz is een ideale wanddecoratie.

Het aanbrengen is arbeidsintensief en eist een vakman. Het materiaal bestaat uit gebroken marmerkorrels, verkrijgbaar in verschillende diktes en bindmiddel. Natuurlijke pigmenten worden toegepast om het gewenste kleur te verkrijgen. Terraswanden en buitengevels kunnen wegens zijn duurzaamheid met spachtelputz afgewerkt worden.

De woning kan nog behoorlijk gaan werken en u zult last krijgen van wat kleine scheurtjes. Dit is erg lastig te repareren bij deze afwerking dus u blijft altijd wel een litteken zien, als u dit niet wilt zou de gehele muur over gestuct moeten worden. Wij raden dan ook aan om glad stucwerk aan te laten brengen dit kunnen we zeer simpel repareren en u ziet hier niets meer van. Andere afwerkingen dan dan deze kunt u vinden bij decoratief stukadoorswerk.

Spuitverf laten aanbrengen met de airless spuit

Het aanbrengen van spuitverf voor uw wandafwerking is een secuur werkje.Via een airless machine met slang en pistool komt de verf volledig egaal op de muur. De techniek gaat snel en geeft een mooi resultaat. Alle soorten latexverf kunnen gebruikt worden.

Vraag geheel vrijblijvend een stukadoors offerte aan voor sierpleister prijzen of neem contact met ons op.