Nederlands goedkoopste stucadoorsbedrijf !

Sierpleister

Al vele jaren zijn de stucadoors van de Stuc-Gigant gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof gebonden sierpleister. Een ruim assortiment in een binnen of buiten kwaliteit kunnen wij aanbieden voor uw binnen- of buitengevels .De ondergrond wordt voorbehandeld met een voor strijk middel in ieder des gewenste kleur.

Voorstrijken dan sierpleister aanbrengenvoorstrijk aanbrengen

Het voor strijkmiddel dringt diep in de poriën van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en de pleister. De ondergrond dient nagenoeg egaal te zijn, gaatjes moeten worden gedicht, goed droog, schoon, vrij van vet resten, vrij van stof, vrij van behang deeltjes etc.

Prijzen sierpleister stucen

Kleuren maken emoties los, bepalen de stemming, zetten de toon en zijn bovenal decoratief. Kleuren staan ergens voor, hebben een individualiteit en geven ruimte aan uw eigen ideeën. Sierpleister aanbrengen in een nieuwbouw woning die net is opgeleverd is niet zo verstandig. Spachtelputz is een ideale wanddecoratie.

Spahtelputz stucen en aanbrengensierpleister stucen

Het aanbrengen van spachtelputz of te wel sierpleis arbeidsintensief en eist een vakman. Het materiaal bestaat uit gebroken marmerkorrels, verkrijgbaar in verschillende diktes en bindmiddel. Natuurlijke pigmenten worden toegepast om het gewenste kleur te verkrijgen. Terraswanden en buitengevels kunnen wegens zijn duurzaamheid met spachtelputz afgewerkt worden.

Scheuren in sierpleister

Een bestaande woning of nieuwgebouwde kan nog behoorlijk gaan werken en u zult last krijgen van wat kleine scheurtjes. Dit is erg lastig te repareren bij deze afwerking dus u blijft altijd wel een litteken zien, als u dit niet wilt zou de gehele muur over gestuct moeten worden. Wij raden dan ook aan om glad stucwerk aan te laten brengen dit kunnen we zeer simpel repareren en u ziet hier niets meer van. Andere afwerkingen dan dan deze kunt u vinden bij decoratief stukadoorswerk.

Spuitverf laten aanbrengen

Het aanbrengen van spuitverf voor uw wandafwerking is een secuur werkje.Via een airless machine met slang en pistool komt de verf volledig egaal op de muur. De techniek gaat snel en geeft een mooi resultaat. Alle soorten latexverf kunnen gebruikt worden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor sierpleister of neem contact met ons op als u meer vragen heeft over het aanbrengen of de ondergrond.

Klik op de foto’s voor meer informatie over ons stucadoorsbedrijf.

Foto's

Foto’s

stucadoors

Stucadoors

spackspuiten

Spackspuiten

verf spuitwerk

Verfspuiten latex

Top