Nederlands goedkoopste stucadoorsbedrijf!

latex spuiten
maikel-stuc
marmerpleister

Stucadoor Amsterdam

Laatst bijgewerkt op 11 juni 2020

Wilt u uw oude of nieuwbouwwoning in Amsterdam zuid, Noord, West of Oost graag een opknapbeurt geven? En u wilt uw muren en plafonds opnieuw laten stucen? Dan heeft u een goede stucadoor nodig uit de omgeving van Amsterdam.

Er zijn momenteel veel stucadoorsbedrijven die zicht aanbieden zowel op het internet als advertenties. Maar zijn de prijzen die hun berekenen voor stucwerk wel correct?

Bij de Stuc-Gigant.nl huurt u vakkundige en professionele stucadoors in voor glad en strak stucwerk of sier en pleisterwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van schitterende lijsten en ornamenten op plafonds.

Goedkoop? Ja wij zijn zeer voordelig in alle soorten stucwerk per m2!

Wat kost een stucadoor in Amsterdam?

Beal mortex stucDe prijzen voor het stucen van wanden en plafonds zijn vaak afhankelijk van de laagdikte die moet worden aangebracht. Voor dik stucwerk betaal je gemiddeld in Amsterdam een bedrag wat tussen de 15 en 22 euro per m2 ligt.

Voor dunnere stuclagen die vooral in een nieuwbouwwoning worden gebruikt ook wel dun pleisterwerk of filmwerk genoemd zijn de kosten een stuk lager. De prijs per m2 voor dun stucwerk ligt gemiddeld tussen de 8 en de 10 euro per m2.

Wilt u exact weten wat een stucadoor Amsterdam kost? Vraag dan eens vrijblijvend uw stucadoors offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor uw stukadoorswerk.

Nieuwbouwwoning laten stucen

Omdat er tegenwoordig veel vraag is om nieuwgebouwde woningen te stucen hebben wij ons daar in de loop der jaren in gespecialiseerd. Een nieuwbouwwoning heeft de neiging om in het begin scheuren te vertonen en dat is iets wat een stucadoor uiteraard wilt voorkomen.

Door het juiste materiaal toe te passen en op de juiste plekken versteviging door middel van gaas aan te brengen proberen wij dit te minimaliseren en is de kans op scheuren in uw nieuwbouwwoning nihil geworden.

Garantie op uw stucwerk

Al 12 jaar lang voorziet ons stukadoorsbedrijf in Amsterdam zowel bestaande huizen als nieuwbouw woningen van knap en strak stucwerk. U kunt hierbij denken aan stucwerk, sierpleister, spuitpleister, gips ornamenten, spackspuiten, spachtelputz, spuitwerk en stukadoren.

Garantie op het stucen van uw huis in Amsterdam krijgt u uiteraard altijd. Omdat wij Noa gecertificeerd zijn worden de garantiebepalingen duidelijk in kaart gebracht en hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Stucadoor Amsterdam voordelige m2 prijs!

stucen in AmsterdamDe Stuc-gigant (stucadoor uit Amsterdam) staat voor eerlijke stucen prijs per m2 – kwaliteitsverhouding. Pleisterwerk in nieuwbouwwoningen leveren wij bijvoorbeeld al vanaf 8 euro per m2.

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wij altijd werken met een all-in prijs. U weet dus altijd vooraf wat u kwijt bent als u ons de opdracht geeft en er zijn geen verassingen achteraf.

Waarom onze stucadoor?

  • Voor het mooiste gladde en strakke stucwerk
  • Voor schitterende lijsten en ornamenten op plafonds
  • Voordelig geprijsde Stukadoor
  • Met 5 jaar volledige garantie
  • Aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat de Stuc-Gigant b.v. uit Amsterdam berekend voor het stucen van uw huis?

Vul voor een gratis stucwerk offerte het formulier in op onze website en binnen 2 minuten weet u de prijs waarvoor wij de klus kunnen klaren. Twijfel niet en wij zullen ervoor zorgen dat het resultaat mooier wordt dan u van tevoren had verwacht.

Top