Nederlands goedkoopste stucadoorsbedrijf!

latex spuiten
maikel-stuc
marmerpleister

Stucadoor Haarlem

Laatst bijgewerkt op 11 juni 2020

Als erkend stucadoorsbedrijf zijn wij regelmatig aan het werk in Haarlem. Zowel het stucen van een nieuwbouwwoning als het egaliseren van een bestaand huis is voor onze stucad
oor een koud kunstje.

Bij het verbouwen van een huis zal er al snel een stucadoor ingeschakeld moeten worden. Maar wat kost een stucadoor gemiddeld per m2, en krijgt u wel garantie op het stucwerk? Al deze vragen zullen wij voor u beantwoorden op deze pagina.

Stukadoorsbedrijf Haarlem

Omdat het belangrijk is dat u kiest voor een goede stucadoor uit de omgeving van Haarlem is het belangrijk dat u van te voren weet met wat voor soort stucadoorsbedrijf u in zee gaat.

Een van de belangrijkste aspecten van een stukadoorsbedrijf is dan wel zijn erkenning. Maar waar moet u nog meer op letten als u op zoek gaat naar een stucadoor?

  • Erkend stukadoorsbedrijf
  • Noa gecertificeerd
  • Goede referenties
  • Duidelijke offerte

Wandafwerking

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als we het gaan hebben over wandafwerking. Zo kunt u kiezen voor traditioneel stucwerk maar ook is spuitwerk erg populair.

Een van de schilderen plafond en wandmeest voorkomende wandafwerkingen momenteel is het glad maken van de muren en de plafonds. Zo ook wel genoemd glad pleisterwerk.

Door het aanbrengen van een dikke of dunne laag gips zullen de muren en de plafonds glad geëgaliseerd worden zodat deze kunnen voorzien van een behang of verflaag.

Ook is een sierpleister of het wel bekende spachtelputz een grote favoriet. Spachtelputz kan zowel in een nieuwbouwwoning als in een bestaande jaren 30 woning worden aangebracht. Leest u hier alles over sierpleister stucen en de kosten per m2.

Nieuwbouwwoning in Haarlem laten stucen

Als u de trotse eigenaar bent geworden van een nieuwbouwwoning in de regio van Haarlem dan zal deze in de meeste gevallen behang klaar worden opgeleverd.Behang klaar zegt het eigenlijk al de muren zijn klaar om te laten behangen.

Wij krijgen regelmatig de vraag of de behang klare muren meteen gespoten kunnen worden met verf. Maar helaas het antwoord hierop is nee.

De muren in een nieuwbouwwoning zullen eerst moeten worden voorzien van een dunne pleisterlaag dit kan zowel met gips als met een spuitpleister.

Gips word traditioneel aangebracht met de spaan en de prijzen van een pleisterlaag van gips liggen relatief hoger dan die van een spuitpleister. We zullen u het verschil laten zien:

  • Pleisterwerk gipsgebonden prijs vanaf 11 euro per m2
  • Spuitpleister prijs vanaf 8 euro per m2

Omdat een stucadoor veel efficiënter kan werken met een spuitpleister is de prijs per m2 een stuk lager dan die van het traditionele stucwerk.

Spuitpleister is een prima product om de muren en plafonds in een nieuwbouwwoning prachtig af te laten werken.

Ben je ook op zoek naar een stucadoor in Haarlem? Onze stucadoors zijn vakmannen die u kunt helpen bij het pleisteren van uw muren.

Professionele stucadoor inhuren uit Haarlem

witten van plafondsDe stukadoors die bij ons stucadoorsbedrijf werken zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het ambachtelijke stukadoorswerk.

Daarnaast kunnen zij natuurlijk ook advies geven wanneer het gaat om het behoudt van uw oude muren. De prijs wordt natuurlijk ook bepaald door het materiaal dat wordt gebruikt en hoe bewerkelijk de stucklus is.

Wilt u weten wat het stucwerk van u woning gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw stucwerk. Door het aanvragen van een stuc offerte komt u direct achter de m2 prijs en weet u meteen waar u aan toe bent als u uw woning wilt laten stucen.

Voordeel oudere woningen in Haarlem

Het voordeel van een bestaande woning laten stucen in Haarlem is dat u een btw voordeel krijgt. Mocht de woning ouder zijn dan 2 jaar dan hoeft u maar een btw tarief te betalen van 6% in plaats van 21%. Een flink voordeel dus bij een wat oudere woning laten stucen.

Stucwerk in Haarlem offerte aanvragen

Er zijn heel veel beunhazen op het gebied van stucen. Dus laat je vooral goed voorlichten en vraag naar bijvoorbeeld referenties of of het stukadoorsbedrijf erkend is of niet.

Sommige stucadoors zijn smeerpoetsen en laten een hoop rommel achter. Zorg ervoor dat ze het altijd netjes achterlaten zodat je niet alles zelf hoeft op te ruimen. Dat maakt het net even wat meer af.

Vraag daarnaast meerdere offertes aan! Voor de prijzen van onze stucadoor kunt u naar de offerte pagina gaan om vrijblijvend de kosten aan te vragen.

Vind ons ook als stucadoor Almere , stucadoor Amsterdam en stucadoor Utrecht.

Top