Sinds 1995

Over ons

Stucadoorsbedrijf de Stuc-Gigant heeft sinds de oprichting in 1995 ontelbare woningen en bedrijfspanden door het heel Nederland mogen stucadoren.

Gestart in Amsterdam, maar al snel werd besloten het aantal vestigingen uit te breiden om tijdig in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar de werkzaamheden van onze professionele stukadoors.

Door onze jarenlange ervaring kunt u ons niet alleen inhuren (voor het gebruikelijke stucadoorswerk) zoals het stukadoren van wanden en plafonds maar gaan wij ook de volgende werkzaamheden niet uit de weg:

Oprichter Stuc-Gigant b.v

De auteur van alle geschreven informatie over stucwerk en oprichter van Stukadoorsbedrijf de Stuc-Gigant.nl is de directeur Maik Klijn.

Maik is 45 jaar (zie auteurspagina). Maik is op vroege leeftijd zelf als stukadoor gestart.

Door hard te werken en veel ervaring op te doen als all-round stukadoor is Stukadoorsbedrijf de Stuc-Gigant opgericht.

Stukadoren in nieuwbouw & bestaande woningen

Voor ieder soort stucwerk kunt u ons inschakelen. Of het nu gaat om het stukadoren van een monumentaal historisch pand of voor het stucen in een nieuwbouwwoning wij realiseren dit voor u.

Door onze samenwerkingsverbanden met met erkende bouwbedrijven en aannemers voeren wij alle voorkomende stucwerkzaamheden uit.

Zoals bijvoorbeeld het stucen van een nieuw gebouwde aanbouw of het repareren van een gat in een muur.

Dus voor het stukadoren in nieuwbouwwoningen, bestaande woningen, bij alle soorten verbouwingen en het renoveren van panden zijn wij uw aangewezen partner!

Onze uitstekende dienstverlening en vakkennis gecombineerd met het persoonlijk contact met onze klanten, kunnen wij van de Stuc-Gigant.nl al uw wensen op stuc gebied realiseren.

Stukadoorsbedrijf sinds 1995

De eerste jaren werd er vooral door een vast klein team stucadoors gewerkt in Amsterdam en directe omgeving.

Door het werk in de bouwbranche werd er al snel een samenwerkingsverband gevonden met diverse aannemers. De opdrachten kwamen niet alleen meer van particuliere klanten.

Het bedrijf groeide en door onze samenwerking realiseren wij een uitstekende planning en scherpe prijzen voor iedere verbouwing.

Als middel groot stucwerk bedrijf zijn wij groot genoeg om ook grotere stucprojecten aan te nemen. U kunt ons bijvoorbeeld tegenkomen bij nieuwbouwprojecten door heel Nederland.

Wij zijn natuurlijk ook nog altijd voor kleinere stucopdrachten in te huren, zoals reparatiewerkzaamheden of het bijwerken van oud stucwerk.

Inmiddels zijn we ook al verschillende keren bij oud klanten geweest om nieuwe stukadoors werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent dat mensen tevreden zijn!

Of het nu gaat om een reparatie in oud stukadoorswerk of het compleet laten stucen van uw bestaande woning de prijs is natuurlijk van groot belang.

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u van tevoren weet waar u qua budget aan toe bent.

Meerdere websites

Wij hebben als ondernemersbedrijf meerdere websites online staan om mensen te kunnen voorzien van echte betaalbare vakmensen. Hieronder ziet u een lijst met onze websites..

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!