Stukadoor garantie

Wij zijn een stukadoorsbedrijf met de nodige ervaring. Ons bedrijf verricht stucwerk in de ruimste zin van het woord zoals:

Pleisterwerk , schuurwerk , raapwerk , spachtelputz , latex verfspuitwerk , alle soorten , sierpleister , lijsten en ornamenten

Natuurlijk verder alles wat met stukadoorswerk te maken heeft. Steeds meer mensen ontdekken hoe vakkundig stukadoorsbedrijf De stuc-gigant is in het afwerken van wanden maar ook de plafonds niet te vergeten.

Wat is de NOA… stukadoors garantie?

We zijn lid van de brancheorganisatie Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). De NOA stelde kwaliteitsregels op in een erkennings regeling voor drie bedrijfstakken.

  • Wij alle benodigde vakdiploma’s bezitten
  • Wij de nodige vakkennis over materialen bezitten
  • Wij de nodige vakkennis hebben van technieken
  • Wij zijn aangesloten bij het Hoofdbedrijfschap Afbouw en onderhoud (HAO)
  • Ons materiaal en gereedschap aan de eisen voldoen
  • Wij heldere en duidelijke offertes leveren
  • Onze administratie goed op orde is
  • Wij garanderen u: Minimaal 3 jaar garantie op uw buiten stukadoorswerk en 5 op binnen.

Garantie op stucwerk

Onze noa erkenning garandeert dat we hoogwaardig producten leveren. Waar u niet teveel voor betaalt. Intensief overleg tussen de Noa Consumentenbond en Vereniging

Eigen Huis resulteerde in algemene consumenten voorwaarden voor het Erkend Stucadoors – en Afbouwbedrijf.

Die voorwaarden regelen alles op het gebied van de offerte, eventueel meer- en minder werk en de oplevering op de afdracht van premies. Ook eist zij van ons als erkend bedrijf dat we Arbo- en milieu regels in acht neemt.

Onze administratie moet op orde zijn en onze offertes helder en duidelijk. Daarnaast verplichten zij ons op tijd aan te geven of er sprake is van meer- of minder werk.

Wilt u meer weten over schilderwerk? Lees dan alles over de prijzen van een schilder op deze pagina van schildersbedrijf de Schilder-Concurrent uit Amsterdam

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!