Prijzen stukadoorswerk

De m² prijzen voor het stukadoorswerk in uw bestaande of nieuwbouw woning willen nog wel eens uiteen lopen.

Een stukadoor kan bijvoorbeeld 6,- euro per m² berekenen maar in sommige gevallen loopt de prijs wel op tot aan 25,- euro per vierkante meter.

stucwerk muren sierpleister

De achtergrond van de verschillen in kosten zijn dus substantieel en u als consument kent de achtergrond meestal niet.

Op deze pagina zullen we u uitleggen hoe het prijsverschil ontstaat.

Prijs en kwaliteit verhouding

Het stucwerk van de Stuc-Gigant staat voor een eerlijke prijs kwaliteit verhouding, zo leveren wij al pleisterwerk vanaf € 8,- per m² (in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning).

Belangrijk is ook dat er geen verborgen kosten zijn welke achteraf worden berekend, de prijzen per vierkante meter op onze offerte zijn all inclusief. Dit betekend het materiaal, het uurtarief van de stukadoor en de voorrijkosten.

Dus u weet meteen wat u in totaal betaald voor het stukadoorswerk van uw huis.

Stukadoor prijzen per m², voor uw stukadoorswerk?

Wilt u exact weten wat de kosten zullen wezen voor het stucen van uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Vraag dan direct een gratis stukadoor offerte aan.

Door het aanvragen van de gemiddelde prijs voor stucwerk heeft u snel een inzicht in de totaalprijs voor het stukadoorswerk.

Ontvang de prijzen van een stucadoor geheel vrijblijvend binnen 2 dagen in uw mailbox.

Spackspuiten

Wat is spackspuiten en waarom is dit zo goedkoop? Spackspuitwerk wordt machinaal aangebracht zowel op de muren als de plafonds. Door het gebruik van een spack spuitmachine is de stukadoor sneller klaar doordat hij een stuk efficiënter kan werken.

De prijs van spackspuitwerk ligt tussen de  €8 – €12,- per vierkante meter. Deze prijzen in vergelijking met traditioneel stukadoorswerk zijn zoals u ziet goedkoop te noemen.

Glad stucen

Glad stukadoorswerk gebeurt met een dunne of dikke laag gips. Na het stucen en het glad maken ( pleisteren ) van de wanden of het plafond zijn deze overschilderbaar.

U kunt ervoor kiezen of u uw muren en plafond wilt laten spuiten met latexverf of u kunt het op kleur laten rollen door de stukadoor.

  • De kosten van het stucen van uw plafond in bijvoorbeeld uw woonkamer varieert van €10,- tot €20,- per vierkante meter.
  • De prijzen voor het stucen van muren liggen lager en zijn gemiddeld €8,- tot aan €15,- per m².

Prijs voor sierpleister (spachtelputz)

Spachtelputz is een sierpleister. U kunt hierbij zelf bepalen of u een grove of fijne korrel wilt voor het stucen van uw muren.

De stukadoor kan korrel groottes gebruiken variërend van 0,5 mm tot aan 2,5 mm.De meest gebruikte korreldikte is 1,5 mm.

Aangezien de meeste stukadoorsbedrijven deze vorm van stuken steeds meer hanteren kunnen zij de m² prijzen ook laag houden. U heeft hierdoor dus een sterk staaltje vakwerk voor een voordelige prijs.

De prijzen van Spachtelputz met een geschikte ondergrond zoals beton of nieuw stucwerk variëren van €14 – €16,- per vierkante meter.

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk is een gladde afwerking voor zowel de muren als het plafond in bijvoorbeeld uw badkamer of woonkamer.

Als het stucwerk is aangebracht zijn deze ( na droging ) prima af te werken met latexverf gespoten of gerold. Uw stukadoorsbedrijf verzorgt sausklaar stucwerk vanaf €8,- tot aan €25,- per vierkante meter.

Afhankelijk van de laagdikte die moet worden toegepast.

Zoals u uit het bovenstaande begrijpt, is het stucen van zowel binnen- of buitenwerk het werk dat door een professioneel zal gedaan moet worden.

Wanneer uw stucadoorsbedrijf lid is van het NOA geniet u 5 jaar garantie op uw werken.

Een verzekering voor u, dat u kwaliteit en duurzaamheid wordt verschaft.

Plafond stucen duurder dan wanden!

Waarom is het stucen van een plafond duurder dan het laten stucen van muren? Dit komt omdat het stukadoorswerk boven je macht ( boven je hoofd dus ) een stuk zwaarder is dan dat een stukadoor vlak voor zich het stucwerk kan aanbrengen,

Bij het stucen van plafonds krijgt zowel de nek als de schouders van een stukadoor het zwaar te voortduren. De slijtage van de schouders en nek lopen na enkele jaren al op en een stukadoor kan hier flink last van krijgen.

De gemiddelde m² prijs voor een plafond te laten stucen ligt daarom altijd iets hoger dan het stucen van een muur.

Bespaar op uw stukadoor!

Wilt u graag uw badkamer, woonkamer of slaapkamers laten voorzien van stukadoorswerk? Glad of met een structuur? Dan wilt u uiteraard niet de hoofdprijs betalen per vierkante meter.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw stukadoorswerk bij de Stuc-Gigant.nl en vergelijk onze prijs is met die van andere stukadoors. Op deze manier kunnen wij u laten zien hoe goedkoop wij zijn en u betaald zeker niet te veel!

Nieuwbouwwoning laten stucen

Bij het laten stucen van een nieuwbouwwoning zijn de prijzen per m² zeker niet te duur. Zo kunnen de betonnen wanden en plafonds al glad gestukadoord worden vanaf 10,- euro per vierkante meter.

Het stucen van een nieuwbouwhuis is een koud kunstje omdat de laagdikte vaak niet dikker hoeft aangebracht te worden dan een paar mm dik.

De betonnen elementen zijn in de meeste gevallen erg vlak en kan er met een dunne pleisterlaag al een prachtig resultaat behaalt worden voor een scherpe prijs.

Erkende stukadoors daar kunt u op rekenen

Bent u toe aan een kleine verbouwing van uw huis, of wilt u misschien uw nieuwbouwwoning laten stucen en meteen laten verfspuiten?

Natuurlijk zult u zelf moeten bepalen wat voor stucwerk of schilderwerk u op de muren en plafonds wilt laten aanbrengen.

Vraag om advies of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang voor uw nieuwe stukadoorswerk!

Vraag de prijzen voor u stucwerk gratis aan! en ontvang een offerte binnen 2 minuten!

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!