Sinds 1995

Stucadoor offerte

Hoe kan ik een offerte bij een stuacdoor aanvragen? Wat kost een stucadoor? Wij begrijpen dat u snel de kosten wilt weten voor het stucwerk in uw woning.

Of u nou stucwerk nodig heeft voor uw  muren, badkamer of plafonds; alles is mogelijk. Of u nou een renovatiewoning of een nieuwbouwwoning heeft.

Ook bij ons kunt u een offerte aanvragen. Dankzij onze online rekenmachine heeft u binnen enkele minuten al een offerte voor het stucwerk in uw mailbox.

Op de prijzen voor stucwerk is geen eenduidig antwoord te geven. De kosten van stucwerk lopen zeer uiteen. Het is geheel afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Voor een badkamer heeft u bijvoorbeeld speciaal vochtbestendig stucwerk nodig. De prijzen voor stucwerk beginnen vanaf 7 euro. Dit is voor wanden in een nieuwbouwwoning.

Plafonds zijn vaak wat prijziger omdat de stukadoor boven zijn macht moet werken. Spackspuiten is een zeer goedkope oplossing om alles mooi glad en egaal te stukken. Zo heeft u straks een prachtig eindresultaat.

Hoe meer vierkante meters u laat doen, hoe voordeliger het wordt. De klus opdelen is vaak een stuk prijziger.

De stucadoor kan makkelijker met grotere oppervlakten werken. Vaak duren deze klussen niet heel erg lang.

Ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In dit artikel kunt u geheel gratis een vrijblijvend een offerte aanvragen voor een stucadoor.

Of u nou een nieuwbouwwoning of een bestaande woning heeft. Of het nou een grote klus of een kleine klus is. Natuurlijk is het prijskaartje belangrijk. U wilt niet teveel betalen. Wij bieden mooie, scherpe prijzen en gedegen kwaliteit.

Ons stucwerk is hiermee geschikt voor iedere portemonnee.

Uw woning

Het is belangrijk voor ons om te weten in wat voor een type woning u woont. In oudere woningen zijn vaak ondergronden aanwezig die veel oneffenheden bevatten.

Vaak moeten er dan meerdere (dikkere) lagen gestuct worden. In nieuwbouwwoningen volstaat meestal een kleine stuclaag (pleisterwerk).

De te stucen prijzen worden berekend aan de hand van onze online berekeningsmachine. Zo weet u straks precies wat het stucwerk kost in uw woning.

Daarnaast is het voor ons handig om te weten hoeveel vierkante meter u wilt laten stucen. Op basis hiervan berekenen wij onze prijs. Wij berekenen prijs bijna altijd per m2, zo voorkomt u  verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent.

Wij houden net als u niet van addertjes onder het gras. Verder is de prijs afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Zo is een plafond stucen duurder dan een wand stucen. Dit komt doordat de stucadoor andere materialen nodig heeft en boven zijn macht moet werken.

De klus is ingewikkelder. Daarnaast heeft de afwerking invloed op de prijs. Er zijn vele keuzes, zoals een betonlook of betoncire. Vaak zijn deze afwerkingen wel wat duurder.

Het resultaat mag er in ieder geval zeker zijn! Deze berekenmachine is gekoppeld aan onze online offerte tool.

Deze tool zorgt ervoor dat uw binnen enkele minuten de offerte al binnen heeft. Zo heeft u gratis en vrijblijvend een mooi overzicht. Wanneer u dit invult gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Gemiddelde prijs stucwerk

Voordat u in zee gaat met een stucadoor is het uiteraard handig om te weten wat de prijzen zijn die u kunt verwachten.

U wilt geen onaangename verrassingen krijgen. Hierom is het belangrijk om van tevoren een prijsopgaaf te zien van de diensten van een stucadoor. Zo heeft u direct een mooi en een overzichtelijke prijsopgave.

Wij adviseren u dan ook om te gaan vergelijken. U kunt bij verschillende stucadoren offertes aanvragen. Zo kunt u alles rustig naast elkaar leggen en de prijzen met elkaar vergelijken.

U wilt immers niet teveel betalen voor stucwerk. Ook bij ons kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. De Stuc-Gigant staat voor u klaar om u te helpen.

In onze offertes berekenen wij alle prijzen zorgvuldig inclusief de gehele totaalprijs. Wij begrijpen als geen ander dat de totaalprijs belangrijk is en dat u die zo laag mogelijk wilt houden zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wij van Stuc Gigant laten u graag zien wat voor u kunnen betekenen. Neem ons mee in uw vergelijking! Wel adviseren wij u om minimaal 4 offertes aan te vragen van stucadoors. Zo krijgt u een goed overzicht en makkelijker een keuze maken.

Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen. Hiernaast bieden wij mooie prijzen, geschikt voor ieder portemonnee.

Hieronder geven wij een prijsindictie voor de kosten van een stucadoor. Wij kijken hier naar meerdere soorten stucwerk.

Type stucwerkGemiddelde prijs
(op basis van meerdere stucadoors)
Sierpleister zoals spachtelputz€ 11– € 21
Plafond stucen
op basis van glad stucwerk
€ 13 – € 30
Een kleine pleisterlaag
Dit wordt vaak gebruikt in nieuwbouw
€ 9 – € 17
Raapwerk, een dikke laag stucwerk€ 17 – € 27
Spackspuitwerk€ 5 – € 11
Behangklaar stucen
Zodat je vervolgens kan behangen
€ 9 – € 17
Sausklaar stucen
Hiernaar kun je verven
€ 8 – € 23

Wat opvalt is dat de prijzen behoorlijk uiteen kunnen lopen. Daarom is het handig om de prijzen van meerdere stucadoors met elkaar te vergelijken, zodat u de juiste keuze kan maken.

De precieze prijzen zijn meestal niet eenduidig. Dit komt door de hoeveelheid vierkante meters, materiaalkosten en of de stucadoor makkelijk te werk kan gaan. Daarnaast is de ondergrond van belang voor het stucwerk.

Als daar nog veel aan moet gebeuren, dan kunnen de kosten hoger zijn dan wanneer de muur al wel redelijk glad is. Het afplakken is ook afhankelijk voor de kosten.

Als alleen de vloer afgeplakt hoeft te worden is het een stuk goedkoper dan wanneer er veel meer afgeplakt moet worden. Hoe groter het oppervlakte is van de muren en plafonds, hoe voordeliger de prijs uiteindelijk zal uitvallen.

De stucadoor kan immers zo makkelijkere te werk gaan, doordat er grotere
oppervlakten moeten worden gedaan. Dit scheelt behoorlijk op de prijs!

De Stuc-Gigant staat voor u klaar!

Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf. Of u nou stucwerk nodig hebt in uw  nieuwbouwwoning of renovatiewoning, het kan allemaal!

Onze stucadoors staan voor u klaar om uw klus tot een s(t)ucces te maken! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u straks optimaal genieten van het mooiste stucwerk bij u thuis!

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!