Sinds 1995

Stucadoor offerte

Wat kost stucen? En hoe vind u een goedkope stucadoor? Als u op zoek bent naar een stucadoor die voordelig het stucwerk kan aanbrengen in uw woning dan is het belangrijk verschillende stuc offertes met elkaar te gaan vergelijken.

Door vergelijking van een stucadoor offerte komt u er al snel achter of de m2 prijs te hoog of aanzienlijk te laag ligt.

Leest u op deze pagina alles over het hoe u kunt besparen op het stucen van een nieuwbouwwoning en de kosten en waar u op moet letten bij het ontvangen van een prijsindicatie van uw nieuwe stucwerk.

Welke prijs kan u op uw offerte verwachten?

Als u van plan bent een stucadoor in te gaan schakelen om uw huis te laten stucen dan krijgt u al snel te maken met het aanvragen van stucadoor offertes. Het eerste waar u op let bij het ontvangen van een offerte voor het stucwerk van uw woning is natuurlijk de prijs!

Wat gaat het stucwerk u toch kosten en welke m2 prijs berekend de stucadoor? Deze vraag is natuurlijk iets waar u continu aan denkt.

Het is belangrijk te weten hoe u de prijs van een stucadoor offerte beoordeelt en welk vooronderzoek u gedaan heeft naar de prijzen van stukadoorswerk per m2.

Bij een klein vooronderzoek komt u al snel achter de gemiddelde prijzen van een stucadoor en weet u wat u te wachten staat bij de ontvangst van een stucwerk offerte.

Wij zullen u daarom even op weg helpen door een prijsoverzicht te tonen.

Diensten van de stucadoorGemiddelde prijzen per m2, inclusief het materiaal,
Spackspuitwerk€ 7 – € 10
Behangklaar stucen€ 8 – € 14
Sausklaar stucen€ 12 – € 20
Sierpleister (spachtelputz )€ 17 – € 20
Plafond stucen€ 15 – € 20
Raapwerk ( Dik stucwerk )€ 18 – € 30

Zoals u hierboven kunt zien variëren de prijzen per soort van stucwerk. Bij het laten spackspuiten van uw woning zal de stucadoor met een spuitmachine te werk gaan.

Hierdoor zal de stucklus sneller afgerond zijn en is de vierkante meter prijs een stuk goedkoper. Bij het stucwerk zoals sausklaar stucen van de muren liggen de prijzen een stukje hoger.

De stucadoor zal langer bezig zijn met stucen omdat hij alles op traditionele wijze moet aanbrengen.

Bespaar op de kosten en vraag een offerte aan!

Omdat de exacte prijs van stucwerk van veel verschillende factoren afhangt is het moeilijk van te voren de juiste prijsindicatie te offreren. Door een stucadoor langs te laten komen op de stucklus is dat een stuk makkelijker.

De tarieven van stucadoors lopen nog wel eens uiteen. De prijzen van stucadoorsbedrijven willen namelijk wel eens meer dan 20% verschil uitmaken en dat is voor het laten stucen van een woning best een hoop geld.

De ene stucadoor vraag voor een klus € 16 per m² terwijl de andere stucadoor voor exact het zelfde werk € 20 per m² vraagt.

Dit mag dan wel een klein verschil lijken maar als u er van uit gaat dat u 100 m² stucwerk te doen heeft in uw woning dan zit het bedrag al snel op € 400,- verschil.

Door het juiste onderzoek van te voeren te doen zal u de stucadoor met de voordeligste prijzen snel opsporen zodat u nooit teveel geld betaald voor het stucen van bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of slaapkamers.

Vraag bij de Stuc-Gigant eens geheel vrijblijvend een stucadoor offerte aan en bereken het prijsverschil van onze offerte met die van andere stucadoorsbedrijven.

glad pleisteren

Hoe werkt het aanvragen van de offerte?

Als u wilt proberen te besparen op de kosten van stucwerk is het belangrijk te weten wat er in de offerte wordt vermeld. We zullen u hier alle aspecten laten zien:

  1. Vult u zo duidelijk mogelijk uw offerte aanvraag in met de omschrijving van de stucklus.
  2. Na het versturen van de offerte zult u niet langer hoeven te wachten dan 2 werkdagen met het ontvangen van de prijsindicatie.
  3. Als u meerdere offerte’s aanvraagt kunt u de prijzen met elkaar gaan vergelijken om zo uw woning van goedkoop stucwerk te voorzien.

Wat moet er in de stucadoor offerte staan?

Omdat een stucadoor offerte veel informatie verstrekt over de stucklus is het belangrijk dat de volgende aspecten zijn vermeld in de offerte:

  • Werkzaamheden: De stucadoor zal in de offerte al zijn werkzaamheden die hij gaat verrichten vermelden. Zo ook de extra kosten voor eventuele steiger huur en de voorrijkosten.
  • Prijs: Een van de belangrijkste onderdelen in de stucwerk offerte is uiteraard de prijs. Controleer altijd de prijs die in de stucadoor offerte staat en wat wel en niet is inbegrepen. Als u woning bijvoorbeeld ouder is dan 2 jaar hoeft u namelijk maar 9% btw te betalen in plaats van 21% btw over het stucwerk.
  • Plannen van de klus: Wanneer wilt u dat de stucadoor voor u het stucwerk gaat verrichten in uw woning? Ook de planning van het stucen van uw woning moet duidelijk omschreven staan met de start en oplever datum.
  • Garantie op stucwerk: Als u een stucadoor inhuurt dan mag u er toch wel van uitgaan dat u kwalitatief goed stucwerk krijgt. Helaas kan ook stucwerk in een korte periode gebreken vertonen. Het is daarom belangrijk dat de stucadoor de garantie voorwaarde van stucwerk vermeld in de opgestelde offerte. De meeste stucadoors bieden 5 jaar garantie op het binnen stucadoorswerk.

Mocht een van deze bovenstaande aspecten niet in de stucadoor offerte worden vermeld neem dan even contact met de stucadoor op zodat u achteraf niet voor aangename verassingen komt te staan. Duidelijke afspraken dus!!!!!

Vind hier een goedkope stucadoor!

Als u genoeg informatie heeft gelezen dan bent u nu hoogstwaarschijnlijk wel klaar om een gratis offerte van de Stuc-Gigant te ontvangen.

Vraag nu geheel vrijblijvend uw stucadoor offerte aan en ontvang de beste prijs kwaliteits- verhouding van onze stucadoors. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van het stucwerk in uw woning voor een aannemelijk bedrag!

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!