Nederlands goedkoopste stucadoorsbedrijf!

Stucadoor prijzen

Stucwerk word vaak per m2 berekend. De prijzen zullen altijd verschillen per stucadoor dus let goed op waar u uw stucadoor offerte gaat aanvragen. Stucadoorbedrijf de Stuc-Gigant is een NOA erkend bedrijf.

Stucadoor inhuren

Een erkende stucadoor wil zeggen dat deze over zijn vakdiploma’s beschikt en meer dan 5 jaar ervaring heeft in het stukadoren.

Vaak begint het stukadoren al op jonge leeftijd, en gaan de leerling stukadoors 2 dagen per week naar school voor hun theorie.
stucadoor prijzen
De prijzen van een stucadoor hebben verschillende factoren. Een daar van is het materiaal wat gekozen word maar ook hoe groot het oppervlakte is wat er gestuct moet worden.

Op deze basis zal de stucadoor de m2 prijzen kunnen berekenen en een stucwerk offerte kunnen uitbrengen.

Prijzen van veel gevraagd stucwerk

Er bestaan verschillende soorten van stucwerk die de stucadoor voor u kan verzorgen. We hebben de meest voorkomende soorten stucwerk even op een rijtje gezet om u een indruk te kunnen geven over de stucwerk prijzen.

Kosten plafond laten stucen

Een plafond stucen kan zowel machinaal als traditioneel met de hand. Als het stucwerk eenmaal is aangebracht en is af gepleisterd dan is het plafond klaar om te schilderen.
Prijzen van een plafond laten stucen liggen tussen de 10 euro en 22 euro per m2

Prijs wanden stucen

Een gladde wandafwerking met stucwerk is erg gewild deze tijd. Glad stucwerk geeft een moderne uitstraling en een ruimtelijk effect. De prijzen van wanden stukadoren is afhankelijk van de laagdikte die wordt toegepast. Prijzen wanden stucen liggen tussen de 9 euro en 17 euro per m2.

Wat kost sierpleister ( spachtelputz )stucadoor offerte

Sierpleister of wel genoemd spachtelputz is een afwerking met een structuur die met de hand maar ook machinaal kan worden aangebracht.

U kunt zelf bepalen hoe grof u de korrel wilt hebben en wij kunnen de juiste kleur voor u toepassen. De korrel grote varieert van 0,5 tot aan 2 mm. De prijzen van een sierpleister laten aanbrengen liggen gemiddeld tussen de 15 euro en 18 euro per m2

Spackspuiten

Een goedkope vorm van stucwerk is spackspuiten. Spack word altijd machinaal aangebracht en is snel verwerkbaar. Deze afwerking heeft een korrel structuur en de prijzen van spackspuiten liggen gemiddeld tussen de 7 euro en 12 euro per m2.

Waar moet u op letten

Let goed op hoeveel ervaring een stucadoor heeft! Neem niet een al te jong iemand die zegt dat hij de ervaring heeft en achteraf een pak ellende voor u achterlaat.

Dit zal zeker niet de eerste keer zijn als wij dit horen dus let goed op met wie u in zee gaat.

Stucadoor prijzen
4.68 (93.64%) 22 votes
Top