Nederlands goedkoopste stucadoorsbedrijf!

latex spuiten
maikel-stuc
marmerpleister

Stucadoor Utrecht

Laatst bijgewerkt op 11 juni 2020

Wilt u een stucadoor inhuren omdat uw oude of nieuwbouwwoning in de regio van Utrecht opnieuw moet worden voorzien van stucwerk?

Dan is het uiteraard ook van groot belang welke prijzen de stucadoor per m2 berekend. Op deze pagina zullen wij u een inzicht geven over de prijzen van stucwerk en de mogelijkheden.

Gemiddelde prijzen stucwerk

prijzen stucen murenEen goede stukadoor vinden is niet makkelijk. Belangrijk is van te voren te weten of de stukadoor wel genoeg ervaring heeft in het stucen van muren en plafonds.

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of u wilt een oude woning laten opknappen in Utrecht dan is het uiterst belangrijk te weten wat de kosten zijn voor het nieuw stucwerk.

De gemiddelde prijs van nieuw stucwerk is afhankelijk van meerdere factoren. We zullen u hieronder is een overzicht laten zien van de kosten voor verschillende soorten stucwerk:

Spackspuitwerk ( Korrel )€  7 – € 11
Behangklaar stucwerk€  7 – € 12
Schilderklaar stucwerk€  7 – € 18
Spachtelputz ( korrel )€ 14 – € 20
Plafond stucwerk€ 15 – € 23
Raapwerk ( dik stucwerk)€ 18 – € 23

Zoals wij hierboven hebben vermeld zijn dit de gemiddelde prijzen die door een stucadoor berekend kunnen worden. Wilt u graag de exacte kosten weten voor het stucen van uw woning in Utrecht? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de scherpste prijs!

Nieuwbouwwoning laten stucen

Er zit een groot verschil tussen het stucen van een nieuwbouwwoning en een bestaande oudere woning. Bij een nieuwbouwwoning word er gebruik gemaakt van een dunnere laag stucwerk terwijl bij oudere woningen vaak een dikke laag moet worden aangebracht.

De prijzen om een nieuwbouwwoning te laten stucen variëren vanaf 8 euro per m2 tot aan 16 euro per m2.

Het laten stucen van de muren of plafonds in een oude bestaande woning is ongeveer 40% duurder. De kosten hiervan liggen tussen de 12 euro en 20 euro per m2. We hebben het hier over glad stucwerk. De meeste nieuwbouwwoningen worden momenteel gebouwd in:

  • Vleuten
  • Nieuwegein
  • De Meern
  • Zeist

Betaalbaar stucwerk in Utrecht

Waar moet u rekening mee houden als onze stucadoors in Utrecht komen stucen? Omdat Utrecht ( helemaal het centrum ) erg druk kan wezen zitten wij vaak met de parkeer gelegenheid. Bij een nieuwbouwwijk is dit natuurlijk geen probleem maar parkeren in het centrum van Utrecht kan wel eens flink wat tijd gaan kosten.

Houd u er rekening mee dat de meeste stukadoors die in Utrecht komen stucen hierdoor voorrijkosten berekenen en parkeergeld. Let er dus op dat u niet teveel voor uw stucwerk per m2 betaald omdat deze kosten er vaak nog eens boven op komen.

Kies voor een goede stukadoor!

Natuurlijk zijn de kosten van het stucen van uw woning belangrijk. Maar wat misschien nog veel belangrijker is is de kwaliteit van het stucwerk. Een goede stucadoor vinden is geen gemakkelijke opgave. We zullen u hier enkele tips geven waar u op moet letten bij het kiezen van het juiste stukadoorsbedrijf:

  • Erkenning
  • Kwaliteit ( kijk naar referenties )
  • M2 prijs
  • Ervaring

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Wilt u de exacte prijzen weten om uw woning in Utrecht te voorzien van stucwerk? Vraag dan eens geheel vrijblijvend de kosten aan via ons offerte formulier. Door onze stuc offerte te vergelijken met andere stucadoors kan u flink besparen op de kosten van een stucadoor!

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 2 werkdagen de prijsindicatie toe mailen.

Top