Sinds 1995

Stucadoor Alkmaar

Woont u al tijden in onze kaasstad Alkmaar of in de directe omgeving? Of heeft u een nieuwbouwwoning of renovatiewoning waarvan de wanden en plafonds aangepakt moeten worden met stucwerk om uw wanden en plafonds te laten schitteren?

Maak dan een keuze voor ons erkend stucadoorsbedrijf De Stuc-Gigant die al sinds 1995 een belangrijke prominente plaats inneemt in de bouwbranche op het gebied van stukadoren. Bij ons kunt u een keuze maken uit alle soorten wandafwerkingen. Kiest u voor simpele gladde muren of woont u in een monumentaal pand waar u decoratief stucwerk wil laten uitvoeren?

stucadoor Alkmaar stukadoor

Al onze stucadoors zijn in hun beginjaren door een leermeester bij de hand genomen en beschikken allen over jarenlange ervaring op stucgebied.

Wilt u dus een stucadoor inhuren omdat uw oude of nieuwbouwwoning in de regio van Alkmaar en omstreken opnieuw moet worden voorzien van stucwerk? Dan is het uiteraard ook van groot belang welke prijzen de stucadoor per m² berekend. Op deze pagina zullen wij u een inzicht geven over de stucwerk prijzen en de mogelijkheden.

Waarom een stucadoor uit Alkmaar inschakelen?

Door stucwerk aan te brengen op een muur of plafond maak je deze helemaal af. Op deze manier creëer je een zeer nette en egale ondergrond die geschikt is voor verschillende kleuren verf. Stucwerk is altijd in het zicht en het is daarom van groot belang dat dit zeer netjes wordt aangebracht.

Het stucen kunt u daarom het beste overlaten aan een professionele stukadoor. Wij adviseren u dan ook om met een stukadoorsbedrijf uit Alkmaar of de regio hiervan in zee te gaan.

Een goed stukadoorsbedrijf heeft alle stucmethodes id de hand en zal u ten alle tijden het beste advies kunnen geven over welk stucwerk het beste bij uw budget past. Schakel daarom een stucadoor uit Alkmaar in zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat.

Stucadoor Alkmaar prijzen

Een goede stukadoor uit Alkmaar vinden is niet makkelijk. Belangrijk is van te voren te weten of de stukadoor wel genoeg ervaring heeft in het stucen van muren en plafonds.

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of u wilt een oude woning laten opknappen in Alkmaar dan is het uiterst belangrijk te weten wat de kosten zijn voor het nieuw stucwerk.

De gemiddelde prijs van nieuw stucwerk is afhankelijk van meerdere factoren. We zullen u hieronder is een overzicht laten zien van de kosten voor verschillende soorten stucwerk:

Spackspuitwerk ( Korrel )€  7 – € 11
Behangklaar stucwerk€  8 – € 12
Schilderklaar stucwerk€ 10 – € 18
Spachtelputz ( korrel )€ 17 – € 20
Plafond stucwerk€ 15 – € 23
Raapwerk ( dik stucwerk)€ 18 – € 23

Zoals wij hierboven hebben vermeld zijn dit de gemiddelde prijzen die door een stucadoor berekend kunnen worden.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor het stucen van uw woning in Alkmaar? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de scherpste prijs!

Nieuwbouwwoning laten stucen

Er zit een groot verschil tussen het stucen van een nieuwbouwwoning en een bestaande oudere kluswoning. Bij een nieuwbouwwoning word er gebruik gemaakt van een dunnere laag stucwerk terwijl bij oudere woningen vaak een dikke laag moet worden aangebracht.

De prijzen om een nieuwbouwwoning te laten stucen in Alkmaar variëren vanaf 10,- euro per m² tot aan 20,- euro per m². Het laten stucen van de muren of plafonds in een oude bestaande kluswoning is ongeveer 40% duurder.

De kosten hiervan liggen tussen de 15,- euro en 25,- euro per m². We hebben het hier over glad stucwerk.

prijzen stucadoor

Stucadoor Alkmaar gezocht

Bent u al een tijdje aan het zoeken naar professionele stucadoors uit de regio van Almaar? Dan kunnen wij u vertellen dat u bij stukadoorsbedrijf de Stuc-Gigant op het juiste anders bent voor alle stucwerkzaamheden in en rond Alkmaar.

Uiteraard zijn de kosten van het stucen van groot belang. Maar wat veel belangrijker is is de kwaliteit van het stucwerk.

Let u vooral op de onderstaande punten voordat u met een stucadoor in zee gaat.

  • Erkenning
  • Kwaliteit ( kijk naar referenties )
  • M² prijs
  • Ervaring

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Wilt u de exacte prijzen weten om uw woning in Alkmaar te voorzien van stucwerk? Vraag dan eens geheel vrijblijvend de kosten aan via ons offerte formulier. Door onze stuc offerte te vergelijken met andere stucadoors kan u flink besparen op de kosten van een stucadoor!

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 2 werkdagen de prijsindicatie toe mailen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor ZaandamStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!