Sinds 1995

Stucadoor Amersfoort

Wilt u strak gestucte muren in uw nieuwbouwwoning in de Laakse Tuinen, Stadsring of het Hoefse Hout? Of woont u in een monumentaal pand in de Koppel of het centrum van Amersfoort en u wilt uw oude plafonds voorzien van nieuw stucwerk? Waar u ook mag wonen onze stucadoor uit Amersfoort kan u direct helpen bij elke stucopdracht.

stucadoor Amersfoort stukadoor

Onze ervaren stucadoor uit de regio van Amersfoort weet exact hoe hij de muren en plafonds weer strak en vlak krijgt. U kunt kiezen uit verschillende soorten stucwerk en diverse kleuren. Wij zullen alles doen om de karakteristieke kenmerken van uw woning aan te houden.

Wat zijn de prijzen van een stucadoor Amersfoort?

Bent u in overweging om met een stukadoorsbedrijf uit Amersfoort in zee te gaan? Dan zijn de stukadoor prijzen van groot belang voordat uw stucklus wordt uitgevoerd.

Een gemiddelde stucadoor uit Amersfoort kost tussen de € 10,- en € 25,- per vierkante meter stucwerk. Wilt u buiten stucwerk laten verrichten dan kunt u rekening houden met prijzen die tussen de € 60,- en € 125,- per vierkante meter liggen. Buiten stucwerk zoals een gevel of buitenmuur is altijd een stukje duurder dan binnen stucwerk. Dit komt omdat de materialen voor buiten een stuk duurder zijn dan die van binnen.

Professionele stukadoor

Wilt u graag een professionele stucadoor inschakelen voor uw kluswoning in De Koppel? Dan krijgen onze stucadoors veelal met wat oudere muren te maken. De oudere wanden zullen wij eerst voorbehandelen met een speciale primer zodat de nieuwe stuclaag een goede hechting krijgt. Uiteindelijk ziet u dit terug in de prijs van onze stucadoor.

Mocht u nu wonen in een nieuwere woning in Amersfoort Vathorst, dan is de kans erg groot dat dit om een nieuwbouwwoning gaat. In een nieuwbouw woning zijn de muren en de plafonds vaak al recht en zal de stucadoor uit Amersfoort een stuk minder werk hoeven te verrichten dan bij een oudere kluswoning.

Wat bepaald de prijs van stucwerk?

De gemiddelde prijs per vierkante meter van stucwerk is grotendeels afhankelijk van het soort stucwerk wat u wilt laten aanbrengen.

Een sierpleister zoals spachtelputz is als voorbeeld een stuk goedkoper dan een leemstuc of tadelakt. Het prijsverschil heeft te maken met de inkoop van het materiaal, en de aanbrengtechniek van het stucen. Weet u al welke soort stuc u wilt laten aanbrengen? Geef dit dan direct door aan onze stucadoor uit Amersfoort.

Leest u hieronder de meest voorkomende stuc soorten:

stucwerk nieuwbouw plafond

Stucadoor Amersfoort gezocht?

Bent u op zoek naar een goede vakman in de buurt van Amersfoort? Bij de Stuc-Gigant vind u de juiste stucadoor voor uw stucklus. Wij berekenen voor u de m2 prijzen binnen 2 minuten online!

Heeft u al bij verschillende stukadoors uit Amersfoort een offerte aangevraagd? Vraag hem dan ook geheel vrijblijvend bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat u een zeer scherpe m2 prijs ontvangt voor uw stucwerk.

Waarom onze stucadoor?

  • Voor het mooiste gladde en strakke stucwerk
  • Voor schitterende lijsten en ornamenten op plafonds
  • Voordelig geprijsde Stukadoor
  • Met 5 jaar volledige garantie
  • Aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat de Stuc-Gigant b.v. uit Amersfoort berekend voor het stucen van uw huis? Vul voor een gratis stucwerk offerte het formulier in op onze website en binnen 48 uur weet u de prijs waarvoor wij de klus kunnen klaren.

Twijfel niet en wij zullen ervoor zorgen dat het resultaat mooier wordt dan u van tevoren had verwacht.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Zaandam
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!