Stucadoor Amsterdam

Wilt u uw oude of nieuwbouwwoning in Amsterdam zuid, Noord, West of Oost graag een opknapbeurt geven? En u wilt uw muren en plafonds opnieuw laten stucen?

Dan heeft u een goede stucadoor nodig uit de omgeving van Amsterdam.

Er zijn momenteel veel stucadoorsbedrijven die zicht aanbieden zowel op het internet als advertenties. Maar zijn de prijzen die hun berekenen voor stucwerk wel correct?

Bij de Stuc-Gigant.nl huurt u vakkundige en professionele stucadoors in voor glad en strak stucwerk of sier en pleisterwerk.

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van schitterende lijsten en ornamenten op plafonds.

Goedkoop? Ja wij zijn zeer voordelig in alle soorten stucwerk per m2!

Snel een prijsindicatie?

Wat kost een stucadoor in Amsterdam?

De prijzen voor het stucen van wanden en plafonds zijn vaak afhankelijk van de laagdikte die moet worden aangebracht.

Voor dik stucwerk betaal je gemiddeld in Amsterdam een bedrag wat tussen de 15 en 22 euro per m2 ligt.

Voor dunnere stuclagen die vooral in een nieuwbouwwoning worden gebruikt ook wel dun pleisterwerk of filmwerk genoemd zijn de kosten een stuk lager. De prijs per m2 voor dun stucwerk ligt gemiddeld tussen de 8 en de 10 euro per m2.

Wilt u exact weten wat een stucadoor Amsterdam kost? Vraag dan eens vrijblijvend uw stucadoors offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor uw stukadoorswerk.

Beal mortex stuc

Nieuwbouwwoning laten stucen

Omdat er tegenwoordig veel vraag is om nieuwgebouwde woningen te stucen hebben wij ons daar in de loop der jaren in gespecialiseerd.

Een nieuwbouwwoning heeft de neiging om in het begin scheuren te vertonen en dat is iets wat een stucadoor uiteraard wilt voorkomen.

Door het juiste materiaal toe te passen en op de juiste plekken versteviging door middel van gaas aan te brengen proberen wij dit te minimaliseren en is de kans op scheuren in uw nieuwbouwwoning nihil geworden.

Wij hebben op dit moment veel nieuwbouw projecten, voortuinen (westerpark) in Amsterdam-west, sluis buurt (zeeburger eiland) Amsterdam waar onze stucadoors werkzaam zijn.

Ons advies is dan ook de prijzen per m2 voor het stucen van uw nieuwbouw of bestaande woning te vergelijken om zo goedkoop mogelijk uit te wezen.

Plan van aanpak

Naar gelang uw stucwerk wensen zal een afspraak met u worden gemaakt om al uw opties te bespreken, gaat het om glad pleisterwerk , sierpleister of het latex spuiten van muren of plafonds? Onze stucadoor uit de regio van Amsterdam maakt dit plan graag voor u in orden.

U krijgt van ons een duidelijke offerte en een kostenplaatje voor de te verrichten werkzaamheden zoals besproken is.

Garantie op uw stucwerk

Al 12 jaar lang voorziet ons stukadoorsbedrijf in Amsterdam zowel bestaande huizen als nieuwbouw woningen van knap en strak stucwerk.

U kunt hierbij denken aan stucwerk, sierpleister, spuitpleister, gips ornamenten, spackspuiten, spachtelputz, spuitwerk en stukadoren.

Garantie op het stucen van uw huis in Amsterdam krijgt u uiteraard altijd. Omdat wij Noa gecertificeerd zijn worden de garantiebepalingen duidelijk in kaart gebracht en hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Stucadoor Amsterdam voordelige m2 prijs!

De Stuc-gigant (stucadoor uit Amsterdam) staat voor eerlijke stucen prijs per m2 – kwaliteitsverhouding. Pleisterwerk in nieuwbouwwoningen leveren wij bijvoorbeeld al vanaf 8 euro per m2.

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wij altijd werken met een all-in prijs. U weet dus altijd vooraf wat u kwijt bent als u ons de opdracht geeft en er zijn geen verassingen achteraf.

stucen in Amsterdam
Snel een prijsindicatie?

Waarom onze stucadoor?

  • Voor het mooiste gladde en strakke stucwerk
  • Voor schitterende lijsten en ornamenten op plafonds
  • Voordelig geprijsde Stukadoor
  • Met 5 jaar volledige garantie
  • Aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat de Stuc-Gigant b.v. uit Amsterdam berekend voor het stucen van uw huis?

Vul voor een gratis stucwerk offerte het formulier in op onze website en binnen 48 uur weet u de prijs waarvoor wij de klus kunnen klaren.

Twijfel niet en wij zullen ervoor zorgen dat het resultaat mooier wordt dan u van tevoren had verwacht.

RandstadBuitengebied
Stucadoor ZaandamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!