Sinds 1995

Stucadoor Amsterdam

Woont u in het prachtige Amsterdam? In een arbeiderswoning in Amsterdam Noord of in een nieuwbouwhuis op IJburg? Waar u dan ook mag wonen mocht u woning toe zijn aan een opknapbeurt dan kunt u het stucwerk niet achterwegen laten.

Een nieuwe stuclaag zorgt ervoor dat uw muren en plafonds weer een strakke en frisse uitstraling krijgen. Een stucadoor uit Amsterdam kan deze stucklus voor u realiseren. Lees hier alle informatie betreft de stukadoor prijzen in Amsterdam en de verschillende soorten stucwerk.

stucadoor Amsterdam stukadoor

Stucadoor Amsterdam: Wat is de gemiddelde prijs?

Wilt u een nieuwbouwwoning laten stucen? Dan kunt u een heel ander prijskaartje verwachten dan wanneer er een oudere kluswoning moet worden gestukadoord.

De kosten van een stucadoor uit Amsterdam zijn namelijk grotendeels afhankelijk van het aantal vierkante meters wat er moet worden voorzien van een nieuwe stuclaag. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning heeft onze stukadoor vaak te maken met kaarsrechte wanden en plafonds. Bij een oudere kluswoning ligt dit compleet anders.

Ons stukadoorsbedrijf

Een stukadoorsbedrijf uit Amsterdam is veel tijd kwijt aan het renoveren van een oud klushuis. Er moeten namelijk veel dikkere lagen gips worden aangebracht en de wanden en plafonds zullen geheel opnieuw uitgevlakt moeten worden.

De gemiddelde prijs voor een stucadoor uit Amsterdam ligt tussen de € 10,- en € 35,- per vierkante meter stucwerk. Wilt u buiten laten stucen, zoals uw gevel of buitenmuren? Dan zal dit buitenstucwerk iets duurder uitvallen. U kunt rekening houden met prijzen die tussen de € 40,- en ,- € 125,- per vierkante meter liggen.

Wilt u exact weten wat een stucadoor uit Amsterdam kost? Vraag dan eens vrijblijvend uw stucadoors offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor uw stukadoorswerk. Wij zijn 30% goedkoper dan andere stukadoorsbedrijven in de regio van Amsterdam.

stukadoorswerk kosten

Stucwerk Amsterdam: Een oplossing voor elke woning!

Amsterdam is natuurlijk een zeer grote stad en is onderverdeeld in West, Noord, Oost en Zuid. Wilt u weten wat onze stukadoors voor u kunnen betekenen? Lees het dan hieronder:

Stukadoor Amsterdam West

Heeft u een prachtige bovenverdieping vlakbij het vondelpark, of heeft u een kluswoning gekocht in de Baarsjes of op de Bos en Lommer? Mocht u nu in overweging zijn om de muren van uw woning opnieuw te laten stucen of schilderen dan kunt u een beroep doen op onze stucadoor uit Amsterdam of regio.

Stucadoor Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord vind je 80% arbeidswoningen, en 20% van de woningen bestaan uit nieuwbouw. Welke soort woning u dan ook heeft, onze stukadoor uit Amsterdam stukadoort met gemak uw wanden en plafonds voor een zeer scherpe prijs.

Stukadoor Amsterdam Oost

Bij veel nieuwbouwwoningen zoals die op IJburg of Zeeburgereiland gaat het verhaal in de ronde dat er beter niet gestuct kan worden in verband met het optreden van scheurvorming. Maar een ervaren stukadoor weet exact wat hij tegen scheuren in stucwerk moet doen. U hoeft zich daar dus niet druk over te maken. Zo krijgt u het juiste advies hoe u het stucwerk het beste kan laten drogen en wanneer stucwerk geschilderd kan worden.

Stucadoor Amsterdam Zuid

De wat oudere panden in Amsterdam Zuid zijn al eeuwen geleden gebouwd. Het huidige stucwerk is daarom ook vaak aan vervanging toe. Onze stucadoor uit Amsterdam zal uiterst secuur te werk moeten gaan om het oude stucwerk te vervangen voor een nieuwe laag gips.

In de meeste gevallen moet het oude stucwerk worden afgehakt voordat er een nieuwe laag stucwerk wordt aangebracht. Onze professionals kunnen deze stucklus voor u realiseren zonder dat er er hoofdpijn van krijgt. Dit geld zeker ook voor de woningen in de Pijp, Rivierenbuurt of Buitenveldert.

Stucadoor Amsterdam Zuidoost

Door de hoogbouw die in Amsterdam Zuidoost wordt gebouwd is er steeds meer plek voor eengezinswoningen in Amsterdam en omstreken. Heeft u een etagewoning of misschien wel een eengezinswoning gekocht in Amsterdam Zuidoost? En wilt u prachtig glad gestucte muren en plafonds? Schakel dan onze stucadoor uit Amsterdam in voor een schappelijke prijs.

pleisterwerk

Plan van aanpak

Naar gelang uw stucwerk wensen zal een afspraak met u worden gemaakt om al uw opties te bespreken, gaat het om glad pleisterwerk , sierpleister of het latex spuiten van muren of plafonds? Onze stucadoor uit de regio van Amsterdam maakt dit plan graag voor u in orden.

U krijgt van ons een duidelijke offerte en een kostenplaatje voor de te verrichten werkzaamheden zoals besproken is.

Garantie op uw stucwerk

Al 12 jaar lang voorziet ons stukadoorsbedrijf in Amsterdam zowel bestaande huizen als nieuwbouw woningen van knap en strak stucwerk.

U kunt hierbij denken aan stucwerk, sierpleister, spuitpleister, gips ornamenten, spackspuiten, spachtelputz, spuitwerk en stukadoren.

Garantie op het stucen van uw huis in Amsterdam krijgt u uiteraard altijd. Omdat wij Noa gecertificeerd zijn worden de garantiebepalingen duidelijk in kaart gebracht en hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Waarom onze stucadoor?

  • Voor het mooiste gladde en strakke stucwerk
  • Voor schitterende lijsten en ornamenten op plafonds
  • Voordelig geprijsde Stukadoor
  • Met 5 jaar volledige garantie
  • Aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat de Stuc-Gigant b.v. uit Amsterdam berekend voor het stucen van uw huis?

Vul voor een gratis stucwerk offerte het formulier in op onze website en binnen 48 uur weet u de prijs waarvoor wij de klus kunnen klaren. Twijfel niet en wij zullen ervoor zorgen dat het resultaat mooier wordt dan u van tevoren had verwacht.

RandstadBuitengebied
Stucadoor ZaandamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!