Sinds 1995

Stucadoor Apeldoorn

Woont u in een bosrijke omgeving van Apeldoorn in een ouder monumentaal of vrijstaand pand in West, Zuid, Oost of Noord? Of heeft u een vrijstaande woning of villa in een van de omliggende dorpen zoals Loenen, Hoog-Soeren, Klarenbeek of Kootwijk?

Wat uw woonsituatie ook is: eens in de zoveel jaar wilt u waarschijnlijk uw muren laten stucen. Dit geeft niet alleen een leuk effect, maar beschermt ook de muren. Een stucadoor uit Apeldoorn en omgeving voert deze stucklus graag voor u uit.

stucadoor Apeldoorn stukadoor

Prijzen stucadoor Apeldoorn

Voordat u een stucadoor uit Apeldoorn inhuurt, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de m2 prijs. Een stucadoor in Apeldoorn bepaalt zijn prijs op basis van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkosten en de tijd die nodig is om het stucwerk zorgvuldig aan te leveren.

Het aantal vierkante meters

Om dit te bepalen zijn het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van de klus en de staat van uw huidige muren van belang. Als ze erg slecht zijn, moeten er eerst reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd en is er meer materiaal nodig.

Dat merkt u aan de kosten. Gemiddeld kunt u rekenen op een bedrag tussen de € 10 en € 25 per vierkante meter van al het stucwerk in uw woning. Voor buitenstucwerk betaal je vaak tussen de €50 en €125 per vierkante meter.

Wil je meer lezen over hoe een Apeldoornse stucadoor de prijs voor stucwerk bepaalt? Lees ons artikel over stucwerk.

Betaalbaar stukadoorsbedrijf Apeldoorn

Overweegt u een stucadoor in te huren vanuit Apeldoorn Loenen of een van de andere plaatsen in de buurt van de Veluwse hoofdstad? Dan bent u vast benieuwd naar al het werk dat een vakman voor u kan doen. Naast het “standaard stukadoorswerk” van wanden of plafond kan een specialist nog vele andere werkzaamheden voor u uitvoeren.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het pleisteren (stucen) van tegels? Dit is vooral ideaal als u de tegels in uw badkamer of keuken niet wilt verwijderen voordat de Apeldoornse stucadoor aan het werk gaat. Naast het bepleisteren van tegels kan een vakman ook andere materialen bepleisteren.

Denk bijvoorbeeld aan het bepleisteren van gipsplaten. Ideaal als je een extra muur plaatst om een grote kamer op te delen in een werkkamer en een kinderkamer. Een stukadoor uit Apeldoorn zorgt ervoor dat ook deze kamers gladde wanden hebben.

wat kost stucen in 2023

Stucwerk mogelijheden

Je hebt al stucwerk op de muren en de muur is beschadigd? Dan behoort stucwerk herstellen tot de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat dit niet in alle gevallen mogelijk is. Vaak zie je dan toch beschadigingen en is het verstandiger om de hele muur opnieuw te stucen.

Een stucadoor uit Apeldoorn kan hierbij helpen. Zal een professional vaststellen dat de schade het gevolg is van verzakkingen of constructiefouten? In dat geval wordt u gevraagd om eerst contact op te nemen met een professionele stucadoor.

Nieuwbouwwoning stucen in Apeldoorn

Ook in Apeldoorn groeien de nieuwbouwwijken als paddenstoelen de grond uit. Door een speciale techniek toe te passen in een nieuwbouwhuis beperken wij de scheurvorming en kunnen voor een zeer lage m2 prijs uw wanden en plafonds voorzien van prachtig stucwerk.

Als een stucadoor klaar is met het stucen van uw woonkamer, badkamer, of slaapkamers zal de woning er aantrekkelijker uit zien en is het klaar voor schilderen of behangen.

Stucwerk zowel duur als goedkoop worden uitgevoerd. We zullen de goedkopere varianten even voor u op een rijtje zetten:

Bij een bestaande woning zal de laagdikte in de meeste gevallen een stuk dikker zijn dan in een nieuwbouwwoning.

Door het aanbrengen van een raaplaag ( dikke stuclaag ) zullen de muren en de plafonds weer geheel vlak worden getrokken zodat deze naderhand voorzien kunnen worden van schilder of verfspuitwerk.

dunpleister nieuwbouw

Goedkoop uw huis laten stucen

Wie goedkoper en snel resultaat wil, kan zijn of haar woning met spack laten spuiten. Onder hoge druk wordt een laag pleister op de muur gespoten om de ergste oneffenheden weg te werken.

Nadat deze laag is aangebracht wordt er een korrelstructuur aangebracht. Dit kan zowel met een fijne en grove korrel worden gespoten.

Dit wordt vooral toegepast in grote ruimtes die geëgaliseerd moeten worden of in een nieuwbouwwoning. De prijzen van dunpleister of spack zijn relatief lager dan die van traditioneel stucwerk.

Wilt u graag weten wat het kost om uw huis in Apeldoorn goedkoop te laten stucen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan en ontvang een scherpe prijsindicatie voor uw stucwerk.

Bespaar op uw stucadoor Apeldoorn

Bent u dus op zoek naar een goede stucadoor in de omgeving van Apeldoorn dan staan onze stucadoors voor u klaar! Maar hoe kunt u nu besparen op uw stucwerk? Door een offerte aan te vragen en deze te vergelijken met die van andere stucadoorsbedrijven.

Op deze manier bent u er van verzekerd dat wij een scherpe m2 berekenen en u bent ten alle tijden voordelig uit voor het laten stucen van uw woning.

Voor een gratis offerte kunt u naar deze pagina gaan!

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Zaandam
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!