Sinds 1995

Stucadoor Middenbeemster

Bent u an het zoeken naar een stucadoor in de regio van de Middenbeemster? Dan kunt u geheel vrijblijvend bij de Stuc-Gigant een offerte aanvragen voor uw stucwerk.

Wilt u een betaalbare stukadoor inhuren omdat uw oude of nieuwbouwwoning in de regio van de Middenbeemster opnieuw moet worden voorzien van stucwerk?

Dan is het uiteraard ook van groot belang welke prijzen de stucadoor per m² berekend. Op deze pagina zullen wij u een inzicht geven over de verschillende prijzen van stucwerk en de mogelijkheden.

stucadoor Middenbeemster stukadoor

Wat kost stucwerk?

Een goede stukadoor vinden is niet makkelijk. Belangrijk is van te voren te weten of de stukadoor wel genoeg ervaring heeft in het stucen van muren en plafonds.

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of u wilt een oude woning laten opknappen in Middenbeemster dan is het uiterst belangrijk te weten wat de kosten zijn voor het nieuw stucwerk.

De gemiddelde prijs van nieuw stucwerk is afhankelijk van meerdere factoren. We zullen u hieronder is een overzicht laten zien van de kosten voor verschillende soorten stucwerk:

Spackspuitwerk ( Korrel )€  8 – € 11
Behangklaar stucwerk€  8 – € 12
Schilderklaar stucwerk€ 10 – € 18
Spachtelputz ( korrel )€ 16 – € 20
Plafond stucwerk€ 15 – € 23
Raapwerk ( dik stucwerk)€ 18 – € 23

Zoals wij hierboven hebben vermeld zijn dit de gemiddelde prijzen die door een stucadoor berekend kunnen worden.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor het stucen van uw woning in Beemster? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de scherpste prijs!

Plan van aanpak

Naar gelang uw stucwerk wensen zal een afspraak met u worden gemaakt om al uw opties te bespreken, gaat het om glad pleisterwerk , sierpleister of het latex spuiten van muren of plafonds? Onze stucadoor uit de regio van Middenbeemster maakt dit plan graag voor u in orden.

U krijgt van ons een duidelijke offerte en een kostenplaatje voor de te verrichten werkzaamheden zoals besproken is.

prijzen stucadoor

Garantie op uw stucwerk

Al 12 jaar lang voorziet ons stukadoorsbedrijf in de Middenbeemster zowel bestaande huizen als nieuwbouw woningen van knap en strak stucwerk. U kunt hierbij denken aan stucwerk, sierpleister, spuitpleister, gips ornamenten, spackspuiten, spachtelputz, spuitwerk en stukadoren.

Garantie op het stucen van uw huis in Beemster krijgt u uiteraard altijd. Omdat wij Noa gecertificeerd zijn worden de garantiebepalingen duidelijk in kaart gebracht en hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Stucadoor Beemster voordelige m² prijs!

De Stuc-gigant (stucadoor uit Beemster) staat voor eerlijke stucen prijs per m² – kwaliteitsverhouding. Pleisterwerk in nieuwbouwwoningen leveren wij bijvoorbeeld al vanaf 10,- euro per m².

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wij altijd werken met een all-in prijs. U weet dus altijd vooraf wat u kwijt bent als u ons de opdracht geeft en er zijn geen verassingen achteraf.

Waarom onze stucadoor?

  • Voor het mooiste gladde en strakke stucwerk
  • Voor schitterende lijsten en ornamenten op plafonds
  • Voordelig geprijsde Stukadoor
  • Met 5 jaar volledige garantie
  • Aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat de Stuc-Gigant b.v. uit Beemster berekend voor het stucen van uw huis? Vul voor een gratis stucwerk offerte het formulier in op onze website en binnen 48 uur weet u de prijs waarvoor wij de klus kunnen klaren.

Twijfel niet en wij zullen ervoor zorgen dat het resultaat mooier wordt dan u van tevoren had verwacht.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Zaandam
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!