Sinds 1995

Stucadoor Beverwijk

Wilt u een stucadoor inhuren omdat uw oude of nieuwbouwwoning in de regio van Beverwijk en omstreken opnieuw moet worden voorzien van stucwerk?

Dan is het uiteraard ook van groot belang welke prijzen de stucadoor per m² berekend. Op deze pagina zullen wij u een inzicht geven over de prijzen van stucwerk en de mogelijkheden.

stucadoor Beverwijk stukadoor

Gemiddelde prijzen stucwerk

Een goede stukadoor vinden is niet makkelijk. Belangrijk is van te voren te weten of de stukadoor wel genoeg ervaring heeft in het stucen van muren en plafonds.

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of u wilt een oude woning laten opknappen in Beverwijk dan is het uiterst belangrijk te weten wat de kosten zijn voor het nieuw stucwerk.

De gemiddelde prijs van nieuw stucwerk is afhankelijk van meerdere factoren. We zullen u hieronder is een overzicht laten zien van de kosten voor verschillende soorten stucwerk:

Spackspuitwerk ( Korrel )€  7 – € 11
Behangklaar stucwerk€  7 – € 12
Schilderklaar stucwerk€ 10 – € 18
Spachtelputz ( korrel )€ 18 – € 20
Plafond stucwerk€ 15 – € 23
Raapwerk ( dik stucwerk)€ 18 – € 23

Zoals wij hierboven hebben vermeld zijn dit de gemiddelde prijzen die door een stucadoor berekend kunnen worden.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor het stucen van uw woning in Beverwijk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de scherpste prijs!

Nieuwbouwwoning laten stucen

Er zit een groot verschil tussen het stucen van een nieuwbouwwoning en een bestaande oudere woning.

Bij een nieuwbouwwoning word er gebruik gemaakt van een dunnere laag stucwerk terwijl bij oudere woningen vaak een dikke laag moet worden aangebracht.

De prijzen om een nieuwbouwwoning te laten stucen variëren vanaf 8,- euro per m² tot aan 16,- euro per m².

Het laten stucen van de muren of plafonds in een oude bestaande woning is ongeveer 40% duurder. De kosten hiervan liggen tussen de 12,- euro en 20,- euro per m². We hebben het hier over glad stucwerk.

stucwerk nieuwbouw plafond

Betaalbaar stucwerk in Beverwijk

Waar moet u rekening mee houden als onze stucadoors in Beverwijk komen stucen? Omdat Beverwijk ( helemaal het centrum ) erg druk kan wezen zitten wij vaak met de parkeer gelegenheid.

Bij een nieuwbouwwijk is dit natuurlijk geen probleem maar parkeren in het centrum van Beverwijk kan wel eens flink wat tijd gaan kosten.

Houd u er rekening mee dat de meeste stukadoors die in Beverwijk komen stucen hierdoor voorrijkosten berekenen en parkeergeld.

Let er dus op dat u niet teveel voor uw stucwerk per m2 betaald omdat deze kosten er vaak nog eens boven op komen.

Kies voor een goede stukadoor!

Natuurlijk zijn de kosten van het stucen van uw woning belangrijk. Maar wat misschien nog veel belangrijker is is de kwaliteit van het stucwerk.

Een goede stucadoor vinden is geen gemakkelijke opgave. We zullen u hier enkele tips geven waar u op moet letten bij het kiezen van het juiste stukadoorsbedrijf:

  • Erkenning
  • Kwaliteit ( kijk naar referenties )
  • M2 prijs
  • Ervaring

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Wilt u de exacte prijzen weten om uw woning in Beverwijk te voorzien van stucwerk? Vraag dan eens geheel vrijblijvend de kosten aan via ons offerte formulier. Door onze stuc offerte te vergelijken met andere stucadoors kan u flink besparen op de kosten van een stucadoor!

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 2 werkdagen de prijsindicatie toe mailen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor ZaandamStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!