Sinds 1995

Stucadoor Bussum

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede stucadoor in Bussum en omstreken? Voor het stucen van uw wanden of plafonds in uw nieuwbouw of bestaande woning?

Kies dan voor de stukadoor van de Stuc-Gigant…. Het aanbrengen van stucwerk op zowel de plafonds als de muren is natuurlijk geen gemakkelijke klus.

Dit kunt u ook beter aan een echte stucadoor overlaten. Dus woont u in Bussum of in de buurt en bent u aan het zoeken naar vakkundig stucwerk? Kies dan ten alle tijden voor een vakkundig stucadoorsbedrijf.

stucadoor Bussum stukadoor

Waar in Bussum stucen wij?

Als u online een stucadoor aan het zoeken bent zijn er gigantische veel ervaren stukadoors die zich via hun eigen website aanbieden.

Bij al deze stukadoorsbedrijven kunt u uiteraard een stucadoor offerte opvragen of u kunt direct online een order plaatsen.

Ons advies is dan ook de prijzen per m2 voor het stucen van uw nieuwbouw of bestaande woning te vergelijken om zo goedkoop mogelijk uit te wezen. Waar wij ons stucwerk vaak uitvoeren?

Plan van aanpak

Naar gelang uw stucwerk wensen zal een afspraak met u worden gemaakt om al uw opties te bespreken, gaat het om glad pleisterwerk , sierpleister of het latex spuiten van muren of plafonds? Onze stucadoor uit de regio van Bussum maakt dit plan graag voor u in orden.

U krijgt van ons een duidelijke offerte en een kostenplaatje voor de te verrichten werkzaamheden zoals besproken is.

stucadoorsbedrijf

Nieuwbouwwoning laten stucen in Bussum

Ook in Bussum groeien de nieuwbouwwoningen als paddenstoelen uit de grond. Omdat een nieuwgebouwde woning vaak behang klaar word opgeleverd zullen de wanden moeten worden voorzien van stuclaag.

Wij raden u dan ook aan om de muren in een nieuwbouwwoning glad af te laten stucen door middel van een spuitpleister. Spuitpleister is een relatief dunne gladde stuclaag die voor een zeer voordelige m2 prijs kan worden aangebracht.

De kosten van het glad maken van de muren in een nieuwbouwhuis beginnen namelijk al vanaf 8 euro per m2.

Plafonds laten stucen

Er zijn veel verschillende soorten plafondafwerkingen. Wat voor afwerking kiest u op uw plafond?

Omdat de plafonds in een wat oudere woning vaak lager zijn dan in een nieuwbouwwoning geven wij regelmatig het advies om de plafonds glad te laten afwerken.

In een nieuwbouwwoning gebeurt dit ook wel regelmatig maar vaak word er ook een keuze voor spackspuitwerk gemaakt omdat dit relatief goedkoper is per m2 dan het traditionele stucwerk wat met de hand wordt aangebracht.

Muren laten stucen

Ook wanden kunnen op diverse manieren worden voorzien van een stuclaag. Denk hierbij aan de volgende muurafwerkingen:

De prijs van het stucen van de muren in uw woning is afhankelijk van de laagdikte. Bij lagen die dikker zijn dan 5 mm lopen de prijzen op tot gemiddeld 17 euro per m2.

Voor dunnere lagen zoals in een nieuwbouwhuis kunt u rekening houden met een bedrag vanaf 8 euro per m2.

spackspuitwerk

Stucadoor Bussum prijzen

Wij hebben alleen gecertificeerde, vakkundige en professionele stucadoors die naast dit alles ook nog ruime tijd hebben om de voortgang met u door te nemen wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Onze stucadoor uit de regio van Bussum helpt u graag op weg uw wensen op dit gebied te verwezenlijken en het doet met passie en liefde voor het vak.

Vraag gratis de prijzen aan van onze stukadoors en laat uw huis stucen door de Stuc-Gigant.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Zaandam
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!