Sinds 1995

Stucadoor Den Haag

Krijg jij binnenkort de sleutels van een nieuwbouwwoning in De Binckhorst, een bovenwoning in Scheveningen of een vrijstaande woning in Ypenburg? Spannend! Je bent waarschijnlijk al bezig met het inrichten van je huis, maar eerst moet je nadenken over wat je op de muren en vloeren wilt.

Ga je voor strakke muren? Grote kans dat je op zoek bent naar een stukadoor uit Den Haag. Deze vakman neemt u graag het specialistische werk uit handen.

Kosten stucadoor Den Haag

Als u een stukadoor uit Den Haag inhuurt, dient u rekening te houden met de volgende prijzen. Een goedkope stukadoor uit Den Haag rekent voor binnen stucwerk gemiddeld €10 per vierkante meter en voor buiten stucwerk €25 per vierkante meter. Een iets duurdere stukadoor rekent €30 per vierkante meter voor binnenstucwerk en €75 per vierkante meter voor buitenstucwerk.

De kosten die u uiteindelijk betaalt aan de stukadoor zijn uiteraard afhankelijk van de ondergrond die u wilt stucen. Daarnaast speelt ook het soort stucwerk een rol. Zo is het spuiten van plamuur, dat erg populair is bij het pleisteren van een plafond, vaak goedkoper dan sierpleister. Wil je echt iets bijzonders, dan is een betonciré of tadelakt een hele mooie optie, maar dit komt meteen met een andere prijs. Check dus vooraf welk type stucwerk aan uw wensen voldoet en markeer dit in de aanvraag. Wilt u meer weten over de prijs van stucwerk? Bekijk dan onze stucwerkpagina.

Stucadoor of stukadoorsbedrijf uit Den Haag?

De keuze voor een stukadoor of een stukadoorsbedrijf uit Den Haag heeft niet veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Wanneer u via Werkspot een stukadoor van Haaglanden inhuurt, weet u zeker dat er altijd vakwerk geleverd wordt. Het voordeel van een stukadoorsbedrijf uit Den Haag is dat er vaak meerdere stukadoors in dienst zijn. Hierdoor bent u wellicht sneller klaar met uw werk dan wanneer u voor een zelfstandige professional had gekozen. Aan de andere kant kan een zelfstandige stukadoor een iets lager tarief rekenen omdat er geen werknemers zijn. Het kan zijn dat je langer moet wachten, maar uiteindelijk kost het je minder geld. Het is aan jou wat je kiest: snelheid of lagere kosten.

Stukadoor Den Haag aan het zoeken?

Op zoek naar professionele stukadoors uit regio Den Haag? Dan kan het best een ingewikkelde klus zijn. Gelukkig maakt de Stuc-Gigant het je gemakkelijk. Dankzij het grote aantal vakmensen dat zich bij ons heeft aangesloten, kunt u altijd wel een stukadoor uit Den Haag vinden. Het mooie is dat we naast voorstellen van een professional ook reviews op onze site plaatsen. Dus zoek je ervaringen met een stukadoor uit Den Haag?

plafond stucen kosten

Nieuwbouwwoning stucen in Den Haag

Ook in Den Haag groeien de nieuwbouwwijken als paddestoelen de grond uit. Door een speciale techniek toe te passen in een nieuwbouwhuis beperken wij de scheurvorming en kunnen voor een zeer lage m2 prijs uw wanden en plafonds voorzien van prachtig stucwerk.

Wij hebben op dit moment een nieuwbouw project Warmond in Sassenheim waar onze stucadoors werkzaam zijn.

Als een stucadoor klaar is met het stucen van uw woonkamer, badkamer, of slaapkamers zal de woning er aantrekkelijker uit zien en is het klaar voor schilderen of behangen.

Stucwerk zowel duur als goedkoop worden uitgevoerd. We zullen de goedkopere varianten even voor u op een rijtje zetten:

Bij een bestaande woning zal de laagdikte in de meeste gevallen een stuk dikker zijn dan in een nieuwbouwwoning.

Door het aanbrengen van een raaplaag ( dikke stuclaag ) zullen de muren en de plafonds weer geheel vlak worden getrokken zodat deze naderhand voorzien kunnen worden van schilder of verfspuitwerk.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor ZaandamStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!