Sinds 1995

Stucadoor Eindhoven

Bent u zich aan het oriënteren naar een strakke wand- of plafondafwerking? En u woont in Nederlands mooiste lichtstad Eindhoven? Dan bent u bij de Stuc-Gigant stucadoor aan het juiste adres. Onze stukadoors werken in zowel Woensel, Gestel, en Stratum, en voeren alle soorten stucwerk voor u uit tegen een betaalbare prijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat u betaald voor een stucadoor en hoe u de beste stukadoor vind uit Noord-Brabant? Lees dan snel de informatie op deze pagina.

stucadoor Eindhoven stukadoor

Stucadoor Eindhoven prijzen

De gemiddelde prijs die u betaald voor een stucadoor uit Eindhoven is grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk u wilt laten aanbrengen. Zo betaalt u voor Beton ciré of Tadelakt een stuk meer dan voor spackspuiten. Echter is dit niet alleen de factor die de prijs bepaalt voor een stucadoor uit Eindhoven.

Het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van de stucklus heeft ook invloed op de prijs van een stucadoor uit Eindhoven. Als onze stucadoor een wat oudere woning moet stucen met veel hoekjes en nisjes dan zal dit duurder kosten dan het stucen van een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwwoning met rechte muren en plafonds kost gemiddeld tussen de € 10,- en € 15,- per m2. Een renovatiewoning laten stucen zal tussen de € 18,- en € 30,- per vierkante meter gaan kosten.

Wilt u alles weten over de prijzen van stucwerk? Lees dan hier het artikel over de stucwerk prijzen.

Nieuwbouw stucadoor Eindhoven

Next Strijp-S, Zuiver Bosrijk of VS Vredeoord zomaar een paar grote nieuwbouwprojecten die de aankomende jaren in de Noord-Brabantse stad worden gebouwd. Misschien heeft u wel een nieuwbouwwoning gekocht en bent u zich al aan het oriënteren over stucwerk en de mogelijkheden. Het stucen van een nieuwbouw woning is altijd een stuk voordeliger dan het laten stucen van een oudere klus woning. Waarom?

In een nieuwbouwwoning zijn de muren en de plafonds namelijk al behangklaar opgeleverd. Dit wil zeggen dat er maar een dunne filmlaag aan stucwerk hoeft aangebracht te worden. Onze stucadoors uit de omgeving van Eindhoven kunnen u hier mee helpen al vanaf 10 euro per m2.

glad pleisteren plafond

Ons plan van aanpak

Naar gelang uw stucwerk wensen zal een afspraak met u worden gemaakt om al uw opties te bespreken, gaat het om glad pleisterwerk , sierpleister of het latex spuiten van muren of plafonds? Onze stucadoor uit de regio van Eindhoven maakt dit plan graag voor u in orden.

U krijgt van ons een duidelijke offerte en een kostenplaatje voor de te verrichten werkzaamheden zoals besproken is.

Plafonds laten stucen

Er zijn veel verschillende soorten plafondafwerkingen. Wat voor afwerking kiest u op uw plafond?

Omdat de plafonds in een wat oudere woning vaak lager zijn dan in een nieuwbouwwoning geven wij regelmatig het advies om de plafonds glad te laten afwerken.

In een nieuwbouwwoning gebeurt dit ook wel regelmatig maar vaak word er ook een keuze voor spackspuitwerk gemaakt omdat dit relatief goedkoper is per m2 dan het traditionele stucwerk wat met de hand wordt aangebracht.

Muren laten stucen

Ook wanden kunnen op diverse manieren worden voorzien van een stuclaag. Denk hierbij aan de volgende muurafwerkingen:

De prijs van het stucen van de muren in uw woning is afhankelijk van de laagdikte. Bij lagen die dikker zijn dan 5 mm lopen de prijzen op tot gemiddeld 17 euro per m2. Voor dunnere lagen zoals in een nieuwbouwhuis kunt u rekening houden met een bedrag vanaf 8 euro per m2.

Stucadoor Eindhoven inhuren?

Wij hebben alleen gecertificeerde, vakkundige en professionele stucadoors die naast dit alles ook nog ruime tijd hebben om de voortgang met u door te nemen wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Onze stucadoor uit de regio van Eindhoven helpt u graag op weg uw wensen op dit gebied te verwezenlijken en het doet met passie en liefde voor het vak. Vraag gratis de prijzen aan van onze stukadoors en laat uw huis stucen door de Stuc-Gigant.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Zaandam
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!