Sinds 1995

Stucadoor Haarlem

Heeft u een prachtige eengezinswoning in het Slachthuisdistrict of in Haarlem-Noord, en u wilt uw woning is flink laten opknappen door een stucadoor? Onze stucadoors zijn erg actief in de Kleverparkbuurt, Bomenbuurt en verschillende nieuwbouw projecten.

Waar u woning dan ook mag staan onze stukadoor uit Haarlem stukadoort uw wanden en plafonds glad en strak voor een scherpe prijs. Lees hier alles over onze stucadoor uit haarlem en de prijzen van stucwerk.

stucadoor Haarlem stukadoor

Stucadoor Haarlem prijzen

Wat kost een stucadoor uit Haarlem? Een stukadoor uit de omgeving van Haarlem berekend gemiddeld voor binnen stucwerk een prijs die tussen de € 10,- en € 25,- per vierkante ligt. Voor buiten stucwerk zullen de m2 prijzen een stuk hoger liggen. Denk hierbij aan € 40,- tot € 120,- per vierkante meter.

De exacte prijs die een stucadoor uit Haarlem berekend varieert per stukadoorsbedrijf. Uiteraard zijn er wel een aantal factoren die prijsbepalend zijn. Denkt u hierbij aan:

  • Het aantal vierkante meters
  • De staat van de muren en plafonds
  • Welk soort stucwerk wilt u laten aanbrengen
  • De moeilijkheidsgraad van het stucwerk

Er zijn diverse soorten stucwerk aan te laten brengen door een stucadoor uit Haarlem. Kiest u voor goedkoop stucwerk dan zijn de afwerkingen zoals spackspuiten of dunpleisterwerk zeer geschikt. Wilt u een duurdere afwerking dan kunt u denken aan sierpleister, betonlook of tadelakt.

Heeft u een kleinere woning en wilt u een kleiner oppervlakte laten stucen? Houd u er dan rekening mee dat de meeste stukadoorsbedrijven een dagtarief aanhouden. Een dagtarief van een stukadoor uit Haarlem ligt tussen de 280,- euro en 400,- euro. Deze bedraagt u altijd hoe klein het stucklusje ook mag zijn.

Welke soorten stuc worden het meeste gebruikt?

Het ene stuc materiaal is de andere niet maar onze stucadoor uit Haarlem gebruikt ten alle tijden hoogwaardige materialen. Onze stucadoor kan over het algemeen verschillende stucwerken voor u verrichten. Denk hierbij aan:

Wilt u graag uw badkamer laten stucen met een waterdichte beton cire of betonlook? Bespreek dit dan van te voren af met onze stucadoor uit Haarlem. Decoratief stucwerk is altijd een stuk duurder dan traditioneel stucen.

glad pleisteren plafond

Stukadoorsbedrijf Haarlem

Omdat het belangrijk is dat u kiest voor een goede stucadoor uit de omgeving van Haarlem is het belangrijk dat u van te voren weet met wat voor soort stucadoorsbedrijf u in zee gaat.

Een van de belangrijkste aspecten van een stukadoorsbedrijf is dan wel zijn erkenning. Maar waar moet u nog meer op letten als u op zoek gaat naar een stucadoor?

  • Erkend stukadoorsbedrijf
  • Noa gecertificeerd
  • Goede referenties
  • Duidelijke offerte

Wandafwerking mogelijkheden 2023

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als we het gaan hebben over wandafwerking. Zo kunt u kiezen voor traditioneel stucwerk maar ook is spuitwerk erg populair.

Een van de meest voorkomende wandafwerkingen momenteel is het glad maken van de muren en de plafonds. Zo ook wel genoemd glad pleisterwerk.

Door het aanbrengen van een dikke of dunne laag gips zullen de muren en de plafonds glad geëgaliseerd worden zodat deze kunnen voorzien van een behang of verflaag.

Ook is een sierpleister of het wel bekende spachtelputz een grote favoriet. Spachtelputz kan zowel in een nieuwbouwwoning als in een bestaande jaren 30 woning worden aangebracht. Leest u hier alles over sierpleister stucen en de kosten per m2.

Nieuwbouwwoning in Haarlem laten stucen

Als u de trotse eigenaar bent geworden van een nieuwbouwwoning in de regio van Haarlem dan zal deze in de meeste gevallen behang klaar worden opgeleverd.Behang klaar zegt het eigenlijk al de muren zijn klaar om te laten behangen.

Wij krijgen regelmatig de vraag of de behang klare muren meteen gespoten kunnen worden met verf. Maar helaas het antwoord hierop is nee.

De muren in een nieuwbouwwoning zullen eerst moeten worden voorzien van een dunne pleisterlaag dit kan zowel met gips als met een spuitpleister.

Gips word traditioneel aangebracht met de spaan en de prijzen van een pleisterlaag van gips liggen relatief hoger dan die van een spuitpleister. We zullen u het verschil laten zien:

  • Pleisterwerk gipsgebonden prijs vanaf 11 euro per m2
  • Spuitpleister prijs vanaf 8 euro per m2

Omdat een stucadoor veel efficiënter kan werken met een spuitpleister is de prijs per m2 een stuk lager dan die van het traditionele stucwerk.

Spuitpleister is een prima product om de muren en plafonds in een nieuwbouwwoning prachtig af te laten werken.

Ben je ook op zoek naar een stucadoor in Haarlem? Onze stucadoors zijn vakmannen die u kunt helpen bij het pleisteren van uw muren.

prijzen stukadoorswerk

Professionele stucadoor inhuren uit Haarlem

De stukadoors die bij ons stucadoorsbedrijf werken zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het ambachtelijke stukadoorswerk.

Daarnaast kunnen zij natuurlijk ook advies geven wanneer het gaat om het behoudt van uw oude muren. De prijs wordt natuurlijk ook bepaald door het materiaal dat wordt gebruikt en hoe bewerkelijk de stucklus is.

Wilt u weten wat het stucwerk van u woning gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw stucwerk. Door het aanvragen van een stuc offerte komt u direct achter de m2 prijs en weet u meteen waar u aan toe bent als u uw woning wilt laten stucen.

12% voordeel oudere woning in Haarlem

Het voordeel van een bestaande woning laten stucen in Haarlem is dat u een btw voordeel krijgt. Mocht de woning ouder zijn dan 2 jaar dan hoeft u maar een btw tarief te betalen van 9% in plaats van 21%. Een flink voordeel dus bij een wat oudere woning laten stucen.

Stucwerk in Haarlem offerte aanvragen

Er zijn heel veel beunhazen op het gebied van stucen. Dus laat je vooral goed voorlichten en vraag naar bijvoorbeeld referenties of of het stukadoorsbedrijf erkend is of niet.

Sommige stucadoors zijn smeerpoetsen en laten een hoop rommel achter. Zorg ervoor dat ze het altijd netjes achterlaten zodat je niet alles zelf hoeft op te ruimen. Dat maakt het net even wat meer af. Vraag daarnaast meerdere offertes aan! 

Voor de prijzen van onze stucadoor kunt u naar de offerte pagina gaan om vrijblijvend de kosten aan te vragen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor ZaandamStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle

Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!