Sinds 1995

Stucadoor Heerhugowaard

Bent u woonachtig in het prachtige Heerhugowaard? En u bent aan het zoeken naar een betaalbaar maar professionele stucadoor? Dan kunt u met een gerust hart stukadoorsbedrijf de Stuc-Gigant inhuren. Ook in Heerhugowaard onze stukadoors een ruime ervaring in verschillende stucwerken.

Onze stucadoors zijn onder andere in rte schakelen voor:

Leest u op deze pagina alles over het stucen in Heerhugowaard en de prijzen van onze stucadoor.

stucadoor Heerhugowaard stukadoor

Wat kost een stukadoor gemiddeld?

Wat kost een stukadoor in de omgeving van Heerhugowaard en omstreken? Een stucadoor berekend vaak zijn prijzen per m2.

Afhankelijk van welk stucwerk u kiest en de laagdikte varieert de prijs voor bijvoorbeeld gladde muren ( pleisterwerk ) van 10 euro per m2 in een nieuwbouwwoning tot aan 20 euro per m2 in een oude bestaande woning.

Mocht de stucklus bestaan uit kleinere oppervlaktes dan kan de stucadoor ook een uurtarief in rekening brengen. Het gemiddelde uurloon van een stukadoor uit Heerhugowaard ligt rond de 30 euro per uur exclusief voorrijkosten.

Nieuwbouwwoning stucen in Heerhugowaard

Ook in Heerhugowaard groeien de nieuwbouwwijken als paddenstoelen de grond uit. Door een speciale techniek toe te passen in een nieuwbouwhuis beperken wij de scheurvorming en kunnen voor een zeer lage m2 prijs uw wanden en plafonds voorzien van prachtig stucwerk.

Als een stucadoor klaar is met het stucen van uw woonkamer, badkamer, of slaapkamers zal de woning er aantrekkelijker uit zien en is het klaar voor schilderen of behangen.

Stucwerk zowel duur als goedkoop worden uitgevoerd. We zullen de goedkopere varianten even voor u op een rijtje zetten:

Bij een bestaande woning zal de laagdikte in de meeste gevallen een stuk dikker zijn dan in een nieuwbouwwoning.

Door het aanbrengen van een raaplaag ( dikke stuclaag ) zullen de muren en de plafonds weer geheel vlak worden getrokken zodat deze naderhand voorzien kunnen worden van schilder of verfspuitwerk.

stukadoorswerk kosten

Stukadoorsbedrijf welke moet u kiezen?

Omdat er veel stukadoorsbedrijven zijn word de keuze vaak moeilijk om de juiste te kiezen. Er komen dan ook veel vragen op u af zoals:

  • Wat is een normale prijs voor stucwerk?
  • En is het stukadoorsbedrijf wel erkend?
  • Hoe zit het met de garantie van het stucwerk?

Wij geven u als advies om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan die erkend is bij de Noa afbouwgarantie. Op deze manier bent u verzekerd van goed stucwerk met de garantie die daarbij hoort.

Goedkoop uw huis laten stucen

Wie goedkoper en snel resultaat wil, kan zijn of haar woning met spack laten spuiten. Onder hoge druk wordt een laag pleister op de muur gespoten om de ergste oneffenheden weg te werken.

Nadat deze laag is aangebracht wordt er een korrelstructuur aangebracht. Dit kan zowel met een fijne en grove korrel worden gespoten.

Dit wordt vooral toegepast in grote ruimtes die geëgaliseerd moeten worden of in een nieuwbouwwoning. De prijzen van spuitpleister of spack zijn relatief lager dan die van traditioneel stucwerk.

Wilt u graag weten wat het kost om uw huis in Heerhugowaard goedkoop te laten stucen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan en ontvang een scherpe prijsindicatie voor uw stucwerk.

Bespaar op uw stucadoor Heerhugowaard

Bent u dus op zoek naar een goede stucadoor in de omgeving van Heerhugowaard dan staan onze ervaren stucadoors voor u klaar! Maar hoe kunt u nu besparen op uw stucwerk?

Door een offerte aan te vragen en deze te vergelijken met die van andere stucadoorsbedrijven.

Op deze manier bent u er van verzekerd dat wij een scherpe m2 berekenen en u bent ten alle tijden voordelig uit voor het laten stucen van uw woning.

Voor een gratis offerte kunt u naar deze pagina gaan!

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Zaandam
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!