Sinds 1995

Stucadoor Rotterdam

Krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwbouwwoning in Parkstad, of heeft u een oudere woning in Delfshaven of Hillegersberg-Schiebroek? Waar u ook mag wonen;, als u uw wanden of plafonds laat stucen, zal u woning hiervan opknappen.

Stucen zorgt niet alleen maar voor een nieuw fris uiterlijk van uw woning, het helpt ook nog eens tegen beschadigingen van de muren te voorkomen. Kiest u voor zekerheid en u wilt dat het stucwerk vakkundig wordt uitgevoerd? Schakel dan een stucadoor uit Rotterdam in die garantie geeft op zijn stucwerkzaamheden.

stucadoor Rotterdam stukadoor

Stucadoor Rotterdam prijzen

Wat bepaald de prijs van een stucadoor uit Rotterdam? De prijs van een stukadoor is afhankelijk van meerdere factoren . U kunt denken aan het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van de stucklus en de materiaalkeuze. Zo kunt u uw zelf bedenken dat een klein kamertje met veel hoekjes meer kost om te stukadoren dan een groot oppervlakte zonder hoekjes. Een stukadoorsbedrijf uit Rotterdam is veel langer bezig met een klein oppervlakte dan een groot oppervlakte.

Soort stuc prijsafhankelijk

Het soort stucwerk wat u op u wanden of plafonds wilt laten aanbrengen heeft ook invloed op de prijs van een stukadoor. Spackspuiten is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan het aanbrengen van een Beton Cire in de badkamer. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van meerdere factoren.

Een goedkope stucadoor uit Rotterdam heeft naar alle waarschijnlijkheid minder ervaring en zal daarom ook een lagere vierkante meterprijs toepassen. De gemiddelde prijs voor binnen stucwerk ligt tussen de € 10,- en € 25,- per vierkante meter. Voor buiten stucwerk is dit € 25,- en € 150,- per vierkante meter.

dunpleister nieuwbouw

Vind een professionele stucadoor Rotterdam

Stukadoor in Rotterdam gezocht? Omdat het belangrijk is dat u kiest voor een goede stucadoor uit de omgeving van Rotterdam is het belangrijk dat u van te voren weet met wat voor soort stucadoorsbedrijf u in zee gaat.

Een van de belangrijkste aspecten van een stukadoorsbedrijf is dan wel zijn erkenning. Maar waar moet u nog meer op letten als u op zoek gaat naar een stucadoor?

  • Erkend stukadoorsbedrijf
  • Noa gecertificeerd
  • Goede referenties
  • Duidelijke offerte

Stucwerk Rotterdam: Welke stuc soorten zijn er?

Een goede stucadoor uit Rotterdam heeft ervaring met verschillende soorten stuc materialen. Welke soort stuc u dan ook kiest iedereen heeft uiteraard zijn eigen smaak. sommige stuc is erg geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer en douche, terwijl ander stuc materiaal weer loslaat als dit nat wordt. Wilt u alles weten over de verschillende soorten stucwerk? Lees dan deze pagina (soorten stucwerk)

Wandafwerking

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als we het gaan hebben over wandafwerking. Zo kunt u kiezen voor traditioneel stucwerk maar ook is spuitwerk erg populair.

Een van de meest voorkomende wandafwerkingen momenteel is het glad maken van de muren en de plafonds. Zo ook wel genoemd glad pleisterwerk.

Door het aanbrengen van een dikke of dunne laag gips zullen de muren en de plafonds glad geëgaliseerd worden zodat deze kunnen voorzien van een behang of verflaag.

Ook is een sierpleister of het wel bekende spachtelputz een grote favoriet. Spachtelputz kan zowel in een nieuwbouwwoning als in een bestaande jaren 30 woning worden aangebracht. Leest u hier alles over sierpleister stucen en de kosten per m2.

stucadoors stuc-gigant

Nieuwbouwwoning in Rotterdam laten stucen

Als u de trotse eigenaar bent geworden van een nieuwbouwwoning in de regio van Rotterdam dan zal deze in de meeste gevallen behang klaar worden opgeleverd. Omdat er tegenwoordig veel vraag is om nieuwgebouwde woningen te stucen hebben wij ons daar in de loop der jaren in gespecialiseerd.

Behangklaar zegt het eigenlijk al de muren zijn klaar om te laten behangen.

Wij krijgen regelmatig de vraag of de behang klare muren meteen gespoten kunnen worden met verf. Maar helaas het antwoord hierop is nee.

De muren in een nieuwbouwwoning zullen eerst moeten worden voorzien van een dunne pleisterlaag dit kan zowel met gips als met een spuitpleister.

Gips word traditioneel aangebracht met de spaan en de prijzen van een pleisterlaag van gips liggen relatief hoger dan die van een spuitpleister. We zullen u het verschil laten zien:

  • Pleisterwerk gipsgebonden prijs vanaf 15 euro per m2
  • Spuitpleister prijs vanaf 11 euro per m2

Omdat een stucadoor veel efficiënter kan werken met een spuitpleister is de prijs per m2 een stuk lager dan die van het traditionele stucwerk.

Spuitpleister is een prima product om de muren en plafonds in een nieuwbouwwoning prachtig af te laten werken.

Ben je ook op zoek naar een stucadoor in Rotterdam? Onze stucadoors zijn vakmannen die u kunt helpen bij het pleisteren van uw muren.

Wij hebben op dit moment een nieuwbouw project remisehof het spuikanaal Rotterdam waar onze Stucadoors werkzaam zijn.

Professionele stucadoor Rotterdam inhuren

De stukadoors die bij ons stucadoorsbedrijf werken zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het ambachtelijke stukadoorswerk. Daarnaast kunnen zij natuurlijk ook advies geven wanneer het gaat om het behoudt van uw oude muren.

De prijs wordt natuurlijk ook bepaald door het materiaal dat wordt gebruikt en hoe bewerkelijk de stucklus is. Wilt u weten wat het stucwerk van u woning gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw stucwerk.

Door het aanvragen van een stuc offerte komt u direct achter de m2 prijs en weet u meteen waar u aan toe bent als u uw woning wilt laten stucen.

12% voordeel oudere woningen in Rotterdam

Het voordeel van een bestaande woning laten stucen in Rotterdam is dat u een btw voordeel krijgt. Mocht de woning ouder zijn dan 2 jaar dan hoeft u maar een btw tarief te betalen van 9% in plaats van 21%. Een flink voordeel dus bij een wat oudere woning laten stucen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Er zijn heel veel beunhazen op het gebied van stucen. Dus laat je vooral goed voorlichten en vraag naar bijvoorbeeld referenties of of het stukadoorsbedrijf erkend is of niet.

Sommige stucadoors zijn smeerpoetsen en laten een hoop rommel achter. Zorg ervoor dat ze het altijd netjes achterlaten zodat je niet alles zelf hoeft op te ruimen. Dat maakt het net even wat meer af. Vraag daarnaast meerdere offertes aan!

Voor de prijzen van onze stucadoor kunt u naar de offerte pagina gaan om vrijblijvend de kosten aan te vragen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor ZaandamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!