Sinds 1995

Stucadoor Tilburg

Heeft u onlangs een nieuwbouw woning gekocht of is uw huidige woning toe aan nieuw stucwerk? Het laten stucen van uw wanden, het aanbrengen van een nieuwe stuclaag of het repareren van het huidige stucwerk geeft uw huis een nieuwe look.

Woon je in Armhoef, Broekhoven, Het Zand of een andere wijk in Tilburg; onze stucadoors in Tilburg staan hier graag voor uw klaar voor een vakkundige stucwerk.

stucadoor Tilburg stukadoor

Er zit een groot verschil tussen het stucen van een nieuwbouwwoning en een bestaande woning. Bij een nieuwbouwwoning wordt er gebruik gemaakt van een dunnere laag stucwerk terwijl bij oudere woningen vaak een dikke laag moet worden aangebracht.

Stucadoor prijzen Tilburg

Wilt u weten wat de prijzen zijn van een professionele stukadoor in Tilburg? De kosten van stucwerk worden bepaald door het aantal m2 en de soort ruimte. Een stukadoor is langer bezig met een woning met hoge plafonds en nisjes dan bestaande huizen of nieuwbouwwoningen met rechte muren.

Ook het soort stukwerk bepaald de vierkante meter prijs. Zo is het laten Spackspuiten van uw wanden een van de goedkoopste stucsoorten. Kies je voor beton ciré of leemstuc zal de m2 prijs hoger liggen.

Voor vakkundig stucwerk betaalt u tussen de €11,- en €25,- per vierkante meter. Voor stucwerk aan de buitenzijde van uw woning liggen de prijzen gemiddeld hoger, namelijk tussen € 40,- en € 125,-

Stukadoor offerte op maat?

Wilt u een op maat gemaakte offerte of meer prijsinformatie, dan kunt u geheel vrijblijvend ons offerte formulier invullen. Door onze offerte stucwerk te vergelijken met andere stukadoors kan u flink besparen op de kosten van een stucadoor!

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 2 werkdagen de prijsindicatie toe mailen.

plafond stucen kosten

Werkzaamheden Stucadoor Tilburg

De kracht van onze stukadoors in Tilburg ligt niet alleen bij het stucen van wanden, maar ook bij het repareren van stukwerk. Ook zijn onze professionals inzetbaar voor schilderwerk, zoals het schilderen van kozijnen, schilderen van wanden en/of radiatoren.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Zaandam
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!