Sinds 1995

Stucadoor Utrecht

Bent u van plan uw woonkamer of badkamer te laten stucen? Of wilt u uw buitengevel laten opknappen? Dan kan onze stucadoor uit Utrecht dit betaalbaar voor u uitvoeren. Of u nu woont in een jaren 30 woning in Lombok of een nieuwbouwwoning in Leidsche Rijn onze stukadoor regelt uw stucklus voor een scherpe prijs.

stucadoor Utrecht stukadoor

Stucadoor Utrecht: wat zijn de kosten?

Bent u op zoek naar een stucadoor in Vleuten, Haarzuilens of Oog in al? Dan is de prijs van de stukadoor uiteraard belangrijk. De prijs die u betaalt aan een stucadoor uit Utrecht is afhankelijk van meerdere factoren. Zo kunt u een uurtarief betalen of een vierkante meter prijs.

Ook is de prijs van onze stukadoor afhankelijk van welke soort stuc u kiest en de moeilijkheidsgraad van het werk. Spackspuitwerk is bijvoorbeeld een stuk voordeliger dan het aanbrengen van een sierpleister.

De gemiddelde prijs voor binnen stucwerk ligt tussen de € 12,- en € 30,- per vierkante meter. Voor buiten stucwerk betaal je een stucadoor uit Utrecht rond de € 25,- en € 140,- per vierkante meter.

Gemiddelde prijzen stucwerk

Een goede stukadoor vinden is niet makkelijk. Belangrijk is van te voren te weten of de stukadoor wel genoeg ervaring heeft in het stucen van muren en plafonds.

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of u wilt een oude woning laten opknappen in Utrecht dan is het uiterst belangrijk te weten wat de kosten zijn voor het nieuw stucwerk.

De gemiddelde prijs van nieuw stucwerk is afhankelijk van meerdere factoren. We zullen u hieronder is een overzicht laten zien van de kosten voor verschillende soorten stucwerk:

Spackspuitwerk ( Korrel )€  7 – € 11
Behangklaar stucwerk€  7 – € 12
Schilderklaar stucwerk€  7 – € 18
Spachtelputz ( korrel )€ 14 – € 20
Plafond stucwerk€ 15 – € 23
Raapwerk ( dik stucwerk)€ 18 – € 23

Zoals wij hierboven hebben vermeld zijn dit de gemiddelde prijzen die door een stucadoor berekend kunnen worden.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor het stucen van uw woning in Utrecht? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de scherpste prijs!

dunpleister nieuwbouw

Nieuwbouwwoning laten stucen in Utrecht

Er zit een groot verschil tussen het stucen van een nieuwbouwwoning en een bestaande oudere woning.

Bij een nieuwbouwwoning word er gebruik gemaakt van een dunnere laag stucwerk terwijl bij oudere woningen vaak een dikke laag moet worden aangebracht.

De prijzen om een nieuwbouwwoning te laten stucen variëren vanaf 8 euro per m2 tot aan 16 euro per m2.

Het laten stucen van de muren of plafonds in een oude bestaande woning is ongeveer 40% duurder. De kosten hiervan liggen tussen de 12 euro en 20 euro per m2. We hebben het hier over glad stucwerk.

De meeste nieuwbouwwoningen worden momenteel gebouwd in:

  • Vleuten
  • Nieuwegein
  • De Meern
  • Zeist

Betaalbaar stucwerk in Utrecht

Waar moet u rekening mee houden als onze stucadoors in Utrecht komen stucen? Omdat Utrecht ( helemaal het centrum ) erg druk kan wezen zitten wij vaak met de parkeer gelegenheid.

Bij een nieuwbouwwijk is dit natuurlijk geen probleem maar parkeren in het centrum van Utrecht kan wel eens flink wat tijd gaan kosten.

Houd u er rekening mee dat de meeste stukadoors die in Utrecht komen stucen hierdoor voorrijkosten berekenen en parkeergeld.

Let er dus op dat u niet teveel voor uw stucwerk per m2 betaald omdat deze kosten er vaak nog eens boven op komen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Wilt u de exacte prijzen weten om uw woning in Utrecht te voorzien van stucwerk? Vraag dan eens geheel vrijblijvend de kosten aan via ons offerte formulier. Door onze stuc offerte te vergelijken met andere stucadoors kan u flink besparen op de kosten van een stucadoor!

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 2 werkdagen de prijsindicatie toe mailen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor ZaandamStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zwolle
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!