Sinds 1995

Stucadoor Zwolle

Woont u in Zwolle en krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwe woning in Berkum, Holtenbroek of een andere woning in het prachtige Zwolle? Of u nu een nieuwbouwwoning of jaren 30 woning heeft gekocht het laten stucen van de muren of plafonds is altijd wel een goed idee.

Wilt u dat uw muren en plafonds weer een frisse laag stucwerk krijgen? Schakel dan onze stucadoor uit Zwolle in voor een betaalbare prijs!

stucadoor Zwolle stukadoor

Stucadoor Zwolle kosten

Als u een particulier bent die een stucadoor uit Zwolle wilt inschakelen dan wilt u uiteraard ook weten wat de stukadoor kost. U heeft van te voren een budget vastgesteld wat u natuurlijk niet wilt overschrijden voor het laten stucen van uw wanden.

Er is niet echt een antwoord te geven op de vraag” wat een stukadoorsbedrijf uit Zwolle exact kost” De prijs van een stukadoor is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Zo kan een stucadoor uit Zwolle een uurtarief in rekening brengen maar ook een vaste vierkante meter prijs. Buiten dit is de moeilijkheidsgraad van het stucwerk ook nog eens prijsbepalend.

De stucadoor uit Zwolle kan u uiteraard alle informatie geven die u nodig heeft. Bent u toch nieuwsgierig naar de kosten van het stucwerk? Een goedkope Stukadoor uit Zwolle rekent ongeveer voor binnen stucwerk rond de € 10,- per vierkante meter.

Voor buitenstucwerk kunt u rekenen op een vierkante meter prijs tussen de € 30,- en € 140,- per vierkante meter.

Wandafwerking

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als we het gaan hebben over wandafwerking. Zo kunt u kiezen voor traditioneel stucwerk maar ook is spuitwerk erg populair.

Een van de meest voorkomende wandafwerkingen momenteel is het glad maken van de muren en de plafonds. Zo ook wel genoemd glad pleisterwerk.

Door het aanbrengen van een dikke of dunne laag gips zullen de muren en de plafonds glad geëgaliseerd worden zodat deze kunnen voorzien van een behang of verflaag.

Ook is een sierpleister of het wel bekende spachtelputz een grote favoriet. Spachtelputz kan zowel in een nieuwbouwwoning als in een bestaande jaren 30 woning worden aangebracht. Leest u hier alles over sierpleister stucen en de kosten per m2.

plafond stucen kosten

Nieuwbouwwoning in Zwolle laten stucen

Als u de trotse eigenaar bent geworden van een nieuwbouwwoning in de regio van Zwolle en omstreken (Overijsel) dan zal deze in de meeste gevallen behang klaar worden opgeleverd. Behang klaar zegt het eigenlijk al de muren zijn klaar om te laten behangen.

Wij krijgen regelmatig de vraag of de behang klare muren meteen gespoten kunnen worden met verf. Maar helaas het antwoord hierop is nee.

De muren in een nieuwbouwwoning zullen eerst moeten worden voorzien van een dunne pleisterlaag dit kan zowel met gips als met een spuitpleister.

Gips word traditioneel aangebracht met de spaan en de prijzen van een pleisterlaag van gips liggen relatief hoger dan die van een spuitpleister. We zullen u het verschil laten zien:

  • Pleisterwerk gipsgebonden prijs vanaf 11 euro per m2
  • Spuitpleister prijs vanaf 8 euro per m2

Omdat een stucadoor veel efficiënter kan werken met een spuitpleister is de prijs per m2 een stuk lager dan die van het traditionele stucwerk.

Spuitpleister is een prima product om de muren en plafonds in een nieuwbouwwoning prachtig af te laten werken.

Ben je ook op zoek naar een stucadoor in Zwolle? Onze stucadoors zijn vakmannen die u kunt helpen bij het pleisteren van uw muren.

Stucadoor Zwolle inhuren

De stukadoors die bij ons stucadoorsbedrijf werken zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het ambachtelijke stukadoorswerk.

Daarnaast kunnen zij natuurlijk ook advies geven wanneer het gaat om het behoudt van uw oude muren.

De prijs wordt natuurlijk ook bepaald door het materiaal dat wordt gebruikt en hoe bewerkelijk de stucklus is.

Wilt u weten wat het stucwerk van u woning gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw stucwerk.

Door het aanvragen van een stuc offerte komt u direct achter de m2 prijs en weet u meteen waar u aan toe bent als u uw woning wilt laten stucen.

Stucwerk in Zwolle offerte aanvragen

Er zijn heel veel beunhazen op het gebied van stucen. Dus laat je vooral goed voorlichten en vraag naar bijvoorbeeld referenties of of het stukadoorsbedrijf erkend is of niet.

Sommige stucadoors zijn smeerpoetsen en laten een hoop rommel achter. Zorg ervoor dat ze het altijd netjes achterlaten zodat je niet alles zelf hoeft op te ruimen. Dat maakt het net even wat meer af.

Vraag daarnaast meerdere offertes aan! 

Voor de prijzen van onze stucadoor kunt u naar de offerte pagina gaan om vrijblijvend de kosten aan te vragen.

RandstadBuitengebied
Stucadoor AmsterdamStucadoor Amersfoort
Stucadoor AlmereStucadoor Apeldoorn
Stucadoor RotterdamStucadoor Bussum
Stucadoor HaarlemStucadoor Beemster
Stucadoor Den haagStucadoor Deventer
Stucadoor UtrechtStucadoor Eindhoven
Stucadoor LeidenStucadoor Heerhugowaard
Stucadoor BeverwijkStucadoor Tilburg
Stucadoor AlkmaarStucadoor Zaandam
Stuc-Gigant

Contact

Stuc-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!